Моніторингова місія проекту QUARSU

15 січня 2021 року відбулася моніторингова місія проекту QUARSU у якій прийняли участь представники Еразмус+ офісу в Україні, партнери проекту, адміністративний і академічний персонал ВОЗ України, студенти та аспіранти.

Протягом онлайн моніторингу було розглянуто такі питання:

- Подання місії NEO і комунікація з ректорами / проректорами українських вузів-партнерів про відповідність результатів проектів стратегіям інституційного розвитку (інтернаціоналізації); зміни і вплив, видимі на інституціональному рівні; проблеми та рішення; наявність результатів проектів на сайті університету, забезпечення стійкості після завершення проекту.

- Доповідь Національного координатора щодо досягнутих на момент моніторингу результатів проекту, включаючи затримки, зміни, проблеми, рішення, кращі практики, видимість, статус закупівлі обладнання тощо.

- Коротка презентація українських партнерів з фокусом на ключові результати.

- Доповідь Координатора проекту про короткий виклад діяльності за проектом та управління якістю.

- Обговорення і Q&A досягнутих результатів, забезпечення якості контенту на основі повних презентацій, підготовлених партнерами і заздалегідь відправлених в NEO-Україна.

- Обговорення із зацікавленими сторонами: академічним та адміністративним персоналом, студентами, які не є офіційними партнерами проекту, щодо їх обізнаності, актуальності проекту для них, його інноваційності, ролі, досвіді, проблем, впливу тощо.

- Обговорення з фінансовими адміністраторами / відповідальними особами за управління фінансами проекту, механізмів платежів, документації, реєстрації, проблеми, рішення, передового досвіду тощо.

- Формулювання попередніх висновків моніторингу та обговорення і підведення підсумків моніторингу з усіма учасниками.

Від ХНТУ у моніторингу взяли участь: Савіна Г.Г., д.е.н., проф., проректор з наукової роботи і міжнародних зв’язків, Софієнко А.В., к.е.н., доц., декан факультету міжнародних економічних відносин, управління і бізнесу, Делієва Є., студентка спеціальності «Маркетинг».

Савіна Г.Г., презентувала основні результати, які були досягнуті робочою групою ХНТУ, за перший рік діяльності проекту.

 

«ЭТОТ ПРОЕКТ ФИНАНСИРУЕТСЯ ПРИ ПОДДЕРЖКЕ ЕВРОПЕЙСКОЙ КОМИССИИ. ЭТА ПУБЛИКАЦИЯ [СООБЩЕНИЕ] ОТРАЖАЕТ ТОЧКУ ЗРЕНИЯ ТОЛЬКО АВТОРА, И КОМИССИЯ НЕ МОЖЕТ НЕСТИ ОТВЕТСТВЕННОСТЬ ЗА ЛЮБОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ СОДЕРЖАЩЕЙСЯ В НЕЙ ИНФОРМАЦИИ »

ПРОЕКТ №609995-EPP-1-2019-PL-EPPKA2-CBHE-SP