Головна

Структура / Кафедри університету / Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції / Новини кафедри / Меморандум про співпрацю між Херсонською обласною державною адміністрацією, Херсонським національним технічним університетом і ПрАТ «Чумак»

Меморандум про співпрацю між Херсонською обласною державною адміністрацією, Херсонським національним технічним університетом і ПрАТ «Чумак»

22 липня 2021 року було підписано Меморандум про співпрацю між Херсонською обласною державною адміністрацією, Херсонським національним технічним університетом і ПрАТ «Чумак» з метою об’єднання ресурсів, потенціалу і досвіду сторін для підвищення ефективності підготовки фахівців харчової галузі та науково-практичного співробітництва.

Ця подія була наступним кроком після зустрічі 16 червня 2021 року за ініціативою заступника Херсонської обласної державної адміністрації Шибаєва А.Л. та представників ПАТ «Чумак» Бойко Олександра, Грицай Олени і закладів вищої освіти м. Херсону.

Від Херсонського національного технічного університету у засіданні брала участь д.т.н., проф., завідувач кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції Сарібєкова Д.Г.

Більш докладніша інформація за посиланням

http://kntu.net.ua/ukr/Pro-universitet2/Novini-universitetu/Zustrich-predstavnikiv-PAT-CHumak-i-zakladiv-vischoyi-osviti-m.-Hersona-u-Hersons-kij-oblasnij-derzhavnij-administraciyi

http://kntu.net.ua/ukr/content/view/full/71539