Головна

Структура / Кафедри університету / Економіки, підприємництва та економічної безпеки / Новини та події кафедри / Оптимізація дистанційного навчання: думки та ідеї від студентської молоді ХНТУ

Оптимізація дистанційного навчання: думки та ідеї від студентської молоді ХНТУ

Із неймовірним захопленням ділимось із Вами враженнями від відвідування онлайн-воркшопу «Трансформація навчання: використання інтерактивних методів», що відбувся 19 січня в Херсонському національному технічному університеті на платформі Zoom.

«Помінятись ролями зі студентами – це пізнавально і цікаво. Ми із захопленням слухали виступи кожного спікера заходу і навіть після закінчення воркшопу з колегами обговорювали виступ Дорогань Олександри, - нашої студентки» – діляться своїми враженнями від відвідування викладачі кафедри Економіки, підприємництва та економічної безпеки - Наталія Шандова, Наталія Олійник і Наталія Мєшкова-Кравченко. Олександра не тільки поділилася своїм досвідом і враженнями про використання інтерактивних методів у навчанні, але й чудово показала, як ці методи допомагають студентам розслабитися, розвивають креативність і допомагають навіть на дистанційному навчанні.

Ми вражені не тільки доповіддю Олександри, але й загальною енергією воркшопу. Дякуємо їй та іншим спікерам за веселий і корисний захід. Наші студенти переконали нас у тому, що в сучасному освітньому середовищі важливо використовувати різноманітні інструменти для підготовки студентів до викликів глобального інформаційного суспільства. Впевнені, що такі ініціативи роблять наше навчання кращим!