Новини кафедри
ПРАКТИКА – СКЛАДОВА ПРОФЕСІЙНОГО ЗРОСТАННЯ МАЙБУТНЬОГО ФАХІВЦЯ
Студенти третього курсу спеціальностей 161 «Хімічні технології та інженерія» освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» та 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у період з 4 лютого по 3 березня 2019 року проходили виробничу практику.
Майстер-клас для учнів 11 класу від кафедри «Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції»
В рамках проведення тижня професійної орієнтації у Херсонській спеціалізованій школі І – ІІІ ступенів № 27 викладачі кафедри «Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції» Херсонського національного технічного університету провели презентацію та майстер-клас з виготовлення парфумерних засобів для учнів 11 класу.
Захист кваліфікаційних робіт магістрів
21 і 22 грудня 2018 року відбувся захист кваліфікаційних робіт магістрів зі спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» за двома освітніми програмами:
«Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів»
«Текстильна хімія і опоряджувальні виробництва».
Екскурсія на підприємство Дім марочних коньяків «Таврія»
22 листопада 2018 року відбулася екскурсія студентів кафедри «Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції» на підприємство Дім марочних коньяків «Таврія» м. Нова Каховка.
Міжнародна Конференція EastWest Chemistry Conference 2018
10-12 жовтня 2018 року була проведена міжнародна конференція EastWest Chemistry Conference 2018, що стало можливим за рахунок об'єднання зусиль Львівського політехнічного національного університету та Турецького хімічного співтовариства.
Міжнародний Форум Cosmetics Ukraine 2018
29 – 31 травня у м. Київ відбувся ІІІ Міжнародний Форум Cosmetics Ukraine 2018.
Семінар компанії Леко Стайл
Семінар компанії Леко Стайл «Розумні рішення: інгредієнти, технології, тренди в косметиці — 2018» м. Одеса
Екскурсія студентів кафедри "Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції" на підприємство ТОВ "Слобожанський миловар"
29 січня 2018 року відбулася екскурсія студентів третього курсу напряму підготовки 6.051301 – хімічна технологія, що навчаються за професійним спрямуванням «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» на підприємство ТОВ «Слобожанський миловар» с. Подвірки, Дергачівського району, Харківської області.
Вітаємо з 80 річчям Сарібекова Георгія Савовича!
Колектив кафедри «Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції» вітає з 80 річчям!
Захист дипломних кваліфікаційних робіт магістрів зі спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія»
20 – 21 грудня 2017 року на кафедрі ХТЕБХП відбувся захист дипломних кваліфікаційних робіт магістрів зі спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» за двома освітніми програмами:
«Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» і «Текстильна хімія і опоряджувальні виробництва».
Вітаємо з успішним захистом дипломів!
Щиро вітаємо колег, які підвищують свій досвід для розширення наукової діяльності та досягнення нових рівнів викладання!
Семінар та майстер-класи компанії «Leko Style. Smart solution»
Кафедра Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції (ХТЕБХП) вдруге прийняла участь у II Міжнародному Форумі Cosmetics Ukraine 2017, що відбувся 1 – 2 червня у м. Київ.
Міжнародний Форум Cosmetics Ukraine 2017
1 – 2 червня у м. Київ відбувся Міжнародний Форум Cosmetics Ukraine 2017
Наші студенти прийняли участь у Всеукраїнської студентської олімпіади
Всеукраїнська студентська олімпіада
Екскурсія студентів на виноробне господарство П.М. Трубецького
Відбулася екскурсія студентів кафедри "Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції" на підприємство ПП "Виноробне господарство князя П.М. Трубецького"