Новини кафедри
Обговорення освітніх програм кафедри ХТЕБХП другого (магістерського) рівня вищої освіти
Попри війну, евакуацію, матеріальні труднощі кафедра ХТЕБХП ставить перед собою завдання не лише збереження контингенту, збереження якості навчання, але й удосконалення освітніх програм шляхом їх обговорення зі стейкхолдерами та академічною спільнотою.
Захист кваліфікаційних робіт магістрів кафедри ХТЕБХП
На кафедрі Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції 19 грудня 2022 р. успішно відбулася робота Екзаменаційної комісії №1 із захисту кваліфікаційних робіт магістрів зі спеціальності 161 Хімічні технології та інженерія освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» та Екзаменаційної комісії №3 – зі спеціальності 181 Харчові технології освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».
Міжнародне стажування викладачів кафедри ХТЕБХП
Нові знання, ідеї, обмін передовим міжнародним науковим досвідом і фахові компетентності – необхідне підтвердження зростання компетентності науково-педагогічних працівників та гарантія забезпечення якості освіти.
ІХ Всеукраїнська науково-практична заочна конференція молодих учених і студентів
«Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості»
Переддипломна практика магістрів кафедри ХТЕБХП
Переддипломна практика магістрів є вирішальним етапом перед написанням магістерської кваліфікаційної роботи.
Освітня програма «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» спеціальності 181 Харчові технології у ХНТУ
Якісна освіта – запорука успішного працевлаштування!
Атестація бакалаврів на кафедрі хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції
7 червня 2022 року вперше було проведено атестаційний екзамен в он-лайн форматі для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.