Новини кафедри

Переддипломна практика магістрів кафедри ХТЕБХП

Переддипломна практика магістрів є вирішальним етапом перед написанням магістерської кваліфікаційної роботи.

Атестація бакалаврів на кафедрі хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції

7 червня 2022 року вперше було проведено атестаційний екзамен в он-лайн форматі для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

Захист кваліфікаційних робіт магістрів

21 і 22 грудня 2021 року на кафедрі хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції успішно захистили свої кваліфікаційні роботи тринадцять здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 161 Хімічні технології та інженерія освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» і спеціальності 181 Харчові технології освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».

V Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів. Food quality and safety»

Викладачі кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчових продуктів ХНТУ д.т.н., проф. Сарібєкова Д.Г., к.т.н., доцент Салєба Л.В., к.т.н., доц. Рацук М.Є., к.т.н., доцент Куник О.М., д.т.н., ст. викл. Семешко О.Я. та ст. викл. Юрова Т.А. разом зі здобувачами ВО прийняли участь у V Міжнародній науково-практичній конференції «Якість і безпека харчових продуктів. Food quality and safety», яка відбулася у онлайн форматі на кафедрі експертизи харчових продуктів НУХТ (м. Київ) 11 – 12 листопада 2021 року.

Захист кваліфікаційних робіт бакалаврів зі спеціальності 181 за ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

22 та 23 червня 2020 року відбувся захист кваліфікаційних робіт студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».

Обговорення освітньо-професійних програм кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції зі стейкхолдерами

Кафедра хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції з метою коригування діючих освітніх програм веде постійний діалог зі стейкхолдерами – працедавцями, випускниками, учасниками освітнього процесу, усіма тими, чий щирий інтерес до спільної справи спрямований на формування фахівця з хімічних технологій та інженерії.