Головна

Структура / Кафедри університету / Дизайну / НОВИНИ / ІНФОРМАЦІЙНА ЗУСТРІЧ ЩОДО СТИПЕНДІЇ UAx Abakanowicz Fellowship 2024 ТА УЧАСТІ В ELIA НА КАФЕДРІ ДИЗАЙНУ

ІНФОРМАЦІЙНА ЗУСТРІЧ ЩОДО СТИПЕНДІЇ UAx Abakanowicz Fellowship 2024 ТА УЧАСТІ В ELIA НА КАФЕДРІ ДИЗАЙНУ

У співпраці з Благодійним фондом Абаканович (AACCF), європейська мережа вищих мистецьких навчальних закладів ELIA та Платформа UAx 29 квітня 2024 проводила інформаційну зустріч студентів та викладачів кафедри дизайну.

На зустрічі докладно розповідалось про стипендіальну програму UAx Abakanowicz Fellowship на 2024-2025 навчальний рік та представлені можливості, які надає ELIA. Представники UAx та ELIA розповідали про критерії відбору та вимоги програми, а також про участь у заходах ELIA.

Стипендіальна програма складається з трьох компонентів: стипендії UAx, менторство UAx та студентська спільнота UAx.

Доступ до подання заяв на стипендіальну програму буде відкрито з 3.05.2024 та продовжується до кінця травня. Здобувачі мають представити мотиваційне відео, портфоліо робіт та рівень володіння англійською мовою. Куратором проєкту від кафедри є в.о.завідувача кафедри дизайну ХНТУ Ганна Полєтаєва.

Питанням здобувачів та викладачів кафедри було приділено багато часу, що перевело зустріч у інший вектор – позитивної зустрічі разом з командою.

Підтримка адміністрації ХНТУ ректора Олени Чепелюк, першого проректора Марії Артеменко та завідувача відділу міжнародної співпраці Лариси Пономаренко.

Цей проєкт надасть можливість нашим студентам переходити на європейський рівень отримання компетентностей та навичок, знайомство з міжнародною спільною креативних, творчих установ та можливість академічної мобільності в рамках навчання в ХНТУ.