Головна

Структура / Кафедри університету / Дизайну / НОВИНИ / ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ У VІI МІЖНАРОДНИЙ КОНКУРС ЕКСЛІБРИСА ПАМ'ЯТІ ФЕЛІКСА КІДЕРА 2024.

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ У VІI МІЖНАРОДНИЙ КОНКУРС ЕКСЛІБРИСА ПАМ'ЯТІ ФЕЛІКСА КІДЕРА 2024.

Кафедра дизайну Херсонського національного технічного університету запрошує до участі у конкурсі, що проводиться за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України (МКІП) (лист від 11.12.2023 № 06/15/10893-23) та Державним агентством України з питань мистецтв та мистецької освіти (лист від 11.12.2023 № 1355/4/1-23).

У конкурсі можуть брати участь студенти учбових закладів, що ведуть підготовку фахівців в області дизайну, випускники цих учбових закладів, молоді фахівці-дизайнери, учні профільних шкіл, ліцеїв, гімназій, професійні дизайнери та інші зацікавлені особи. Учасниками конкурсу можуть бути як окремі автори, так і авторські колективи. Конкурсанти мають право брати участь в декількох номінаціях одночасно.

Конкурс проходитиме в дистанційному форматі.

Термін реєстрації учасників конкурсу і прийом робіт здійснюється до 10 травня 2024 року.

Для участі в конкурсі необхідно заповнити анкету-заявку і надіслати електронний варіант екслібриса на поштову адресу: kiderkherson@ukr.net з позначкою "Конкурс екслібриса".

Участь у конкурсі є безкоштовною.

Положення про конкурс та інші матеріали розміщені на веб-сторінці кафедри дизайну на офіційному сайті ХНТУ http://surl.li/oimeo.