Структура / Кафедри університету / Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції / Новини кафедри / АТЕСТАЦІЯ БАКАЛАВРІВ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ «ХІМІЧНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ДОБАВОК ТА КОСМЕТИЧНИХ ЗАСОБІВ» |

АТЕСТАЦІЯ БАКАЛАВРІВ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ «ХІМІЧНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ДОБАВОК ТА КОСМЕТИЧНИХ ЗАСОБІВ»
Дата 25.06.2025 10:07
23 червня 2025 року на кафедрі Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції проходила атестація здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 161 Хімічні технології та інженерія освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» у формі атестаційного іспиту.
У відповідності до наказу №74 від 01.04.2023 р. з атестації бакалаврів спеціальності 161 Хімічні технології та інженерія головою Екзаменаційної комісії призначено Панченко Юрія Васильовича, доцента кафедри органічної хімії Інституту хімії та хімічних технологій Національного університету «Львівська політехніка», к.х.н., доцента. Члени комісії – викладачі кафедри ХТЕБХП: Салєба Людмила Володимирівна к.т.н., завідувач кафедри, Семешко Ольга Яківна д.т.н., професор, Рацук Марія Євгенівна к.т.н., доцент, Венгер Олена Олексіївна к.т.н., доцент. Секретар ЕК – Кравець Валентина Анатоліївна, ст.лаборант кафедри ХТЕБХП
Дев’ять здобувачів освіти груп 4Хк, 2Хк(с) і 2зХк(с) спеціальності 161 Хімічні технології та інженерія освітньої програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» у відповідності до розкладу протягом двох годин писали відповіді на запитання своїх екзаменаційних білетів. Підсумкова атестація проводилась у форматі онлайн конференції Recosha meet у системі Moodle. Ця система забезпечує належний контроль проведення екзамену, оскільки використовує авторизований доступ до комунікаційних інструментів, використання камери, мікрофону, презентації екрану, фіксацію часу та запис сесії.
Здобувачі освіти продемонстрували високий рівень здобутих теоретичних знань та розуміння предметної області з освітніх компонент «Хімія та технологія косметичних засобів», «Хімія, технологія та застосування харчових добавок», «Методи аналізу харчових добавок та косметичних засобів», «Безпека життєдіяльності: безпека життєдіяльності; основи охорони праці»: показали знання основних термінів і визначень; класифікації і механізму дії інгредієнтів косметичних засобів та харчових добавок; знання технології виготовлення косметичних засобів; основних підходів до аналізу і контролю якості косметичних продуктів; організаційно-технічні заходи з охорони праці.
ЕК відмітила високу якість результатів атестації: 22% оцінок «відмінно» і 67% – «добре».
Бакалавр Семенко Дар’я Андріївна за високі досягнення у навчанні та науковій діяльності, активну участь у громадському житті університету отримує диплом з відзнакою.
Кафедра Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції пишається своїми випускниками та щиро вітає їх з успішним проходженням атестації і присвоєнням кваліфікації бакалавр з хімічних технології та інженерії!
Нехай вас супроводжує впевненість у власних силах, віра, натхнення і удача! До зустрічі у магістратурі!


