Структура / Кафедри університету / Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції / Новини кафедри / Участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації» |
![](/var/ezwebin_site/storage/images/struktura/kafedri-universitetu/himichnih-tehnologij-ekspertizi-ta-bezpeki-harchovoyi-produkciyi/novini-kafedri/uchast-u-roboti-mizhnarodnoyi-naukovo-praktichnoyi-konferenciyi-promislovist-ta-kraft-dlya-horeca-v-turizmi-dosvid-problemi-innovaciyi/601762-1-ukr-UA/Uchast-u-roboti-Mizhnarodnoyi-naukovo-praktichnoyi-konferenciyi-Promislovist-ta-kraft-dlya-HoReCa-v-turizmi-dosvid-problemi-innovaciyi_medium.png)
Участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації»
Дата 11.06.2023 11:12
23 травня 2023 року в.о. завідувача кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції к.т.н. Людмила Салєба та к.т.н., доцент кафедри Олександра Куник взяли участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації», яка проводилась Національним університетом харчових технологій м. Київ у дистанційному форматі.
На конференції обговорювались сучасні тенденції та стратегії розвитку промислового та крафтового виробництва, інновації в харчових технологіях для НоReCa в туризмі та були представлені наукові здобутки академічної спільноти НУХТ, профільних національних та закордонних університетів, представників промислових та крафтових підприємств, туристичних організацій, учасників ринку HоRеCа та суміжних галузей.