Новини

Участь студентів кафедри інформаційних технологій ХНТУ в благодійному заході на базі Херсонської обласної бібліотеки 31.03.2021 р.

31 березня 2021 року, в актовій залі Херсонської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О. Гончара, студенти кафедри інформаційних технологій ХНТУ відвідали прем’єру вистави «Задерикуватий півень» інклюзивного театру «Звичайна роль – особливий актор», психологічно підтримавши таким чином театральну творчість дітей із особливими потребами, що сприяє їхній соціальній адаптації.

Цикл зустрічей студентів кафедри інформаційних технологій ХНТУ з представниками медичних установ м. Херсона з метою пропагування здорового способу життя: лекція лікаря сексопатолога-андролога 29.03.2021 р.

29 березня 2021 року лікар сексопатолог-андролог Радевич І.Т. прочитав вводну лекцію з питань статевого виховання молоді для студентів кафедри інформаційних технологій ХНТУ. Також лікар надав студентам можливість ознайомлюватися з матеріалами спеціалізованого сайту, підтримувати з ним консультаційний зв’язок. Захід дуже зацікавив студентів.

Запрошуємо взяти участь у ІIІ Всеукраїнській науково-практичній інтернет-конференції молодих вчених та студентів

Шановні колеги!
Запрошуємо Вас взяти участь у ІIІ Всеукраїнській науково-практичній інтернет-конференції
молодих вчених та студентів «Сучасні інформаційні системи та технології»,
що відбудеться 30 листопада 2020 р. у Херсонському національному технічному університеті
на базі кафедри інформаційних технологій
за тематикою: «Сучасні комп’ютерні системи та мережі в управлінні»

УЧАСТЬ У КОНФЕРЕНЦІЇ – БЕЗКОШТОВНА!

ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 126 «Інформаційні системи та технології»

У Хмельницькому національному університеті було проведено ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 126 «Інформаційні системи та технології».

Академічна доброчесність

На виконання Закону України від 01.07.2014 № 1556-VII «Про вищу освіту», Закону України «Про освіту» від 05.09.2017 № 2145-VІІІ, Положення про акредитацію освітніх програм, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 11 липня 2019 № 977 на початку весняного семестру завідувач кафедрою Галина Олександрівна Райко та доцент Марина Володимирівна Карамушка ознайомили студентську спільноту кафедри інформаційних технологій з принципами академічної доброчесності, що набуває дедалі широкого суспільного резонансу в Україні. Наукова спільнота та суспільство в цілому виявляють помітну нетерпимість до плагіату в наукових роботах, включаючи й наукові кваліфікаційні роботи від магістерського – до дисертаційного дослідження.

ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Управління проєктами та програмами»

Вітаємо Кузнєцова Івана – магістра спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» ОПП «Управління проектами» з отриманням диплому ІІІ ступеня у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Управління проєктами і програмами».

І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з математики

Вітаємо Цивільську Фею (1ІСТ) та Ботнара Андрія (1КСМ) - переможців І туру Всеукраїнської студентської олімпіади з математики.

Відкритий діалог про перспективи розвитку та працевлаштування майбутніх ІТ-спеціалістів в Херсоні.

5 березня 2020 року за участю партнерів платформи IT HUB Kherson відбулась інтерактивна зустріч із студентами факультету інформаційних технологій та дизайну. Студенти кафедри інформаційних технологій прийняли в заході активну участь.

ХЕРСОНСЬКИЙ СПОРТСМЕН КІМ МАРСЕЛЬ БРОНЗОВИЙ ПРИЗЕР ЧЕМПІОНАТУ ЄВРОПИ З ЄДИНОБОРСТВ СЕРЕД СТУДЕНТІВ

З 30 липня по 3 серпня 2019 року в місті Загреб (Хорватія) відбувся перший в історії чемпіонат Європи з єдиноборств серед студентів («European Universities Combat Championships»). У змаганнях з дзюдо, карате, кікбоксингу WAKO, тхеквондо (ВТФ) взяли участь 1 300 спортсменів з 404 вищих навчальних закладів 36 країн.

Студенты сразились за медали Универсиады

С 4-го по 5-е апреля на базе спортивного комплекса «Олимп» (г.. Ивано-Франковск вул.Сахарова, 38) Прикарпатского национального университета состоялись финальные соревнования XIV летней Универсиады Украины по тхэквондо (ВТФ) в виде программы «КЕРУГИ». В соревнованиях принимали участие студенты, представляющие высшие учебные заведения из разных регионов Украины.

Наша гордость Ким Марсель 1 место и право представлять нашу страну на Всемирных играх студентов🥋👊👍🔥

Відбулася VIIІ Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених та студентів «Молодь у світі сучасних технологій»

6-7 червня 2019 року в Херсонському національному технічному університеті на базі кафедри інформаційних технологій відбулась VIIІ Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених та студентів «Молодь у світі сучасних технологій», МССТ-2019 за тематикою «Використання інформаційних технологій в системах управління».

ХНТУ 60 років щиро відкриває двері!

60 років поспіль наш університет відкриває двері для талановитої молоді, для всіх хто бажає отримати якісну вищу освіту.
Сьогодні ХНТУ по праву пишається професорсько-викладацьким складом, сучасною технічною і матеріальною базою, активною науковою діяльністю та широкими міжнародними зв'язками.

Затверджено програми ЗНО для вступників на магістратуру

КИЇВ. 28 березня. УНН. Міністерство освіти і науки затвердило всі програми, за якими укладатимуться тести для вступників на магістратуру.

Дорогі жінки і дівчата ХНТУ!

Дорогі жінки і дівчата ХНТУ!

Масляна відбулася – весна розпочалася!

За українськими традиціями в останній тиждень перед Великим постом прийнято відзначати свято Масляної. У народі воно асоціюється зі смачними печеними млинцями та веселими гуляннями. Мета таких гамірних масових заходів в тому, щоб розбудити весну від сну та прогнати геть зиму.
У кращих традиціях відбулося "масляничне" святкування проводів зими і в Херсонському національному технічному університеті. Студентська рада та відділ з організації виховної роботи студентів організували веселу, гамірну та смачний Масляний ярмарок.