Головна

Структура / Відділи / Бібліотека ХНТУ / Новини / 17 квітня 2016 року в ХНТУ кафедрою хімії та екології було проведено Круглий стіл, присвячений 30-й річниці аварії на ЧАЕС.

17 квітня 2016 року в ХНТУ кафедрою хімії та екології було проведено Круглий стіл, присвячений 30-й річниці аварії на ЧАЕС.

17 квітня 2016 року в конференційній залі І корпусу Херсонського національного технічного університету кафедрою хімії та екології було проведено Круглий стіл, присвячений 30-й річниці аварії на ЧАЕС. Відкрив засідання Круглого столу перший проректор ХНТУ Розов Ю.Г., який зазначив, що проблема екології дуже важлива і актуальна, адже наукові технічні дослідження впливають на стан природи. Тому необхідно робити все можливе, аби подібна трагедія ніколи не повторилася. У заході брали активну участь викладачі і студенти, які підготували ґрунтовні доповіді, супроводжуючи свої виступи презентаціями. Крім того, продекламовані студентами вірші, зворушили до сліз кожного із присутніх. Зав. інформаційно-бібліографічним відділом бібліотеки Рибалка Л.П. представила виставку «Чорнобиль. Чорний спомин», що стала гармонійним доповненням Круглого столу.