Головна

Структура / Відділи / Бібліотека ХНТУ / Новини / Музею історії ХНТУ – 10 років!

Музею історії ХНТУ – 10 років!

14 жовтня 2019 року музею історії Херсонського національного технічного університету виповнюється 10 років. І з нагоди цієї визначної події 10 жовтня у музеї була проведена святкова зустріч зі студентами та викладачами ХНТУ.

Доктор технічних наук, професор, перший проректор Розов Ю.Г. у вступному слові зазначив, що музей – це наша пам'ять, важливий осередок культури, який є свідком важливих подій університету. Також Юрій Георгійович нагородив грамотами викладачів, співробітників та студентів і випускників ХНТУ за активну участь в організації роботи щодо збагачення громадянсько-патріотичних цінностей музею та з нагоди 10-ої річниці його заснування.

Перший директор музею, кандидат історичних наук, доцент, відмінник освіти України Чиркова Любов Миколаївна подякувала усім присутнім за співпрацю і взаємодопомогу. Аудиторії було представлено авторську роботу нашого студента, активіста музею історії ХНТУ Юрія Заговалка «Музей історії ХНТУ – від минулого до сьогодення». Виступили на заході також д.і.н., професор Сусоров В.Д. та завідувач бібліотеки Іванова С.В. Це одні з тих людей, які завжди допомагають музею розвиватися, беруть активну участь у різноманітних заходах.

З днем народження, музею історії ХНТУ! Процвітання, розвитку та невпинного руху вперед!