Звіт аспірантів спеціальності 051 Економіка

22 червня 2020 р. відбулося засідання кафедри економіки, підприємництва та економічної безпеки ХНТУ, на якому заслухали звіти аспірантів І-IV років навчання спеціальності 051 Економіка про виконану наукову роботу.

За рахунок держбюджету на кафедрі в цьому навчальному році здійснюється підготовка 10 аспірантів. Вони мають високий рівень підготовки, значну кількість наукових публікацій, патенти.

Присутні розглянули заплановані питання порядку денного та заслухали звіти аспірантів спеціальності 051 Економіка:

- другого року навчання: Наумової О.В. (науковий керівник – професор Шандова Н.В.), Дощенко О.В. (науковий керівник – професор Шандова Н.В.), Кириченко (Вишневська) Н.О. (науковий керівник – професор Шандова Н.В.)

- третього року начання: Луб’яна Наталія Павлівна (науковий керівник – доцент Тарасюк А.В.), Бурик Юлія Іванівна (науковий керівник – професор Шарко М.В.)

- четвертого року навчання: Петрушенко Н.В. (науковий керівник – професор Шарко М.В.), Шмулевич Павло Володимирович (науковий керівник – професор Шарко М.В.), Яковенко Ольга Вікторівна (науковий керівник – професор Шарко М.В.).

Аспіранти доповіли про стан готовності розділів дисертації. Кожен із доповідачів проінформував про кількість публікацій: у фахових виданнях; у збірниках, що входять до міжнародних наукометричих баз даних; апробаційного характеру.

Також були заслухані відгуки керівників про роботу аспірантів, які позитивно оцінили роботу молодих науковців та представили плани роботи на наступний рік.

Під час представлення звітів аспіранти показали достатній рівень знань та повністю виконали плани роботи за минулий рік. Впродовж усього звітного періоду науковці працювали не лише над своїми науковими дослідженнями, а також проводили апробацію наукових досліджень на науково-практичних, науково-методичних семінарах та конференціях, на міжвузівських круглих столах та міжнародних конференціях, були учасниками онлайн-курсів та семінарів, займались розробкою методичного забезпечення навчальних дисциплін.

За результатами звітів кафедрою було одноголосно прийнято рішення – затвердити роботу аспірантів та перевести молодих науковців на наступний рік навчання.

Ми бажаємо нашим аспірантам скорішого досягнення поставлених цілей та успіхів на науковій ниві!