Вітаємо першокурсників!

Цьогоріч карантин вніс свої поправки до учбового процесу і посвята у студенти першокурсників Херсонського національного технічного університету почалася сьогодні, 14-го вересня.

Опікуватися й допомагати новим студентам протягом усього навчання будуть куратори академічних груп:

Група

Куратор

1Е, 1ЕМБ

доц. Михайленко Н.О.

доц. Тарасюк А.В.

3Е, 1Ес, 1ЕБс

ст. викл. Латкіна С.А.

4ЕП, 2Ес

ст. викл. Мєшкова-Кравченко Н.В.

доц. Олійник Н.М.

6Ем

Після святкової лінійки завідувач кафедрою д.е.н., проф. Шандова Н.В. разом з кураторами академічних груп провела ознайомчу екскурсію університетом. Студенти завітали до факультету економіки, бізнес-аналітики та підприємництва, відвідали кафедри та оглянули аудиторії ХНТУ, завітали до навчальної лабораторії кафедри.

У своєму вітальному зверненні до першокурсників, Шандова Н.В. ознайомила присутніх з особливостями навчання і студентського життя. Після цього вона представила викладацький склад кафедри, а також предмети, який вони читають, і в який момент навчання студенти зустрінуться із тим чи іншим викладачем.

Наостанок Наталія Вікторівна запевнила першокурсників, що на кафедрі завжди готові допомогти вирішити будь-яку проблему, пов’язану з навчанням студентів в університеті, і ми завжди відкриті для зворотного зв’язку.

Захід проходив з дотриманням соціальної дистанції та інших захисних заходів, продиктованих умовами адаптивного карантину.

Вітаємо першокурсників і бажаємо їм добре вчитися і випуститися справжніми професіоналами та гідними людьми! На нашій кафедрі ви отримаєте підтримку й розуміння викладачів, знайдете нових друзів, проявите свої таланти і ділові риси.