Головна

Структура / Кафедри університету / Економіки, підприємництва та економічної безпеки / Новини та події кафедри / Збірник Матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції

Збірник Матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції

Вийшов збірник Матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Модернізація економіки: сучасні реалії, прогнозні сценарії та перспективи розвитку».

Конференція відбулася в дистанційному режимі 28-29 квітня 2021 р. на базі кафедри економіки, підприємництва та економічної безпеки Херсонського національного технічного університету (Голова організаційного комітету конференції – д.е.н., професор, завідувач кафедри економіки, підприємництва та економічної безпеки Шандова Наталія Вікторівна; координатор – к.т.н., доцент Олійник Наталія Миколаївна). Основним завданням конференції було виявити проблемні питання, загострити на них увагу, і по можливості обмінятися думками, ідеями, щоб знайти шляхи рішення.

Цього року у нашій конференції взяли участь не тільки вчені України, а також науковці із Угорщини, Ірану, США, Франції, Швейцарії, Німеччини, Польщі, Республіки Білорусь, Китаю й Австралії. Кількість учасників конференції перевищила 250 осіб із 74 навчальних закладів та установ (в т.ч. з інших країн – 17 учасників із 14 навчальних закладів та установ). Їхній досвід і знання дозволили ознайомитися з корисними науковими розробками в сфері економіки й управління, що є важливою складовою у плані одержання нової інформації й формування перспективних напрямків наукових досліджень

Збірник матеріалів має всі необхідні атрибути – коди ISBN, УДК з обов'язковим розсиланням екземплярів збірників та розміщенням на платформі Національної бібліотеки України імені В.І. Вернадського, а також в інші бібліотеки України. Електронний варіант збірника тез доповідей конференції також розміщено на сайті Херсонського національного технічного університету (Завантажити збірник)