Головна

Структура / Кафедри університету / Економіки, підприємництва та економічної безпеки / Новини та події кафедри / XVIІ СТУДЕНТСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ЕКОНОМІКА ПІДПРИЄМСТВА: АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ»

XVIІ СТУДЕНТСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ЕКОНОМІКА ПІДПРИЄМСТВА: АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ»

Кафедрою Економіки, підприємництва та економічної безпеки було проведено XVII Cтудентську науково-практичну конференцію на тему «Економіка підприємства: актуальні проблеми та перспективи розвитку», метою якої стало формування у здобувачів вищої освіти навичок та умінь спілкування, системного та креативного мислення, і представлення результатів досліджень. До участі в конференції було запрошено студентів усіх напрямів підготовки та спеціальностей закладів вищої освіти.

Були висвітлені та проаналізовані наступні напрями роботи:

  • Інноваційно-інвестиційна діяльність підприємства.
  • Соціально-економічні відносини суб’єктів ринку.
  • Економічне обґрунтування господарських рішень і оцінювання ризиків.
  • Зовнішньоекономічна діяльність підприємства.
  • Ціноутворення в ринкових умовах.
  • Стратегічне управління підприємства.
  • Проблеми аналітичного забезпечення діяльності бізнесу.

Всі учасники конференції, не зважаючи на важкі часи, які переживає сьогодні Україна, знайшли час зібратися та висловити думки щодо їх бачення з питань актуальних проблем та результатів наукових досліджень що стосуються функціонування підприємств України.

За підсумками конференції на сайті кафедри розміщено збірник конференції з матеріалами та доповідями студентів і викладачів кафедри економіки і підприємництва Херсонського національного технічного університету.

Дякуємо учасникам конференції та їх науковим керівникам за плідну співпрацю!

З повагою кафедра економіки, підприємництва та економічної безпеки.