Головна

Структура / Кафедри університету / Економіки, підприємництва та економічної безпеки / Новини та події кафедри / Викладач Карлюка Д.О. успішно завершив навчання в межах програми «Цифрові інструменти Google для освіти»

Викладач Карлюка Д.О. успішно завершив навчання в межах програми «Цифрові інструменти Google для освіти»

Війна торкнулася кожного з нас, неочікувано змінила особисте та професійне життя. Важливим і цінним в цей складний період є можливість підвищити професійний рівень, використати час з максимальною користю, поглибити й удосконалити свої професійні знання, а також розширити і оновити їх відповідно до викликів сьогодення. Викладач кафедри Економіки, підприємництва та економічної безпеки Херсонського національного технічного університету к.е.н., доц. Карлюку Дмитра успішно завершив навчання в межах програми “Google Digital Tools for Education/ Цифрові інструменти Google для освіти”, організованого за підтримки Google Україна Академією цифрового розвитку задля розширення можливостей використання цифрових інструментів для організації дистанційного навчання й підвищення ефективності освітнього процесу.

Викладання курсу здійснювалось послідовно, починаючи з обов’язкового базового рівня й далі залежно від успішно складених проміжних тестів і від готовності учасників продовжити навчання:

  • базовий рівень: для учасників, які прагнуть набути навичок роботи з мобільними пристроями;
  • середній рівень: для учасників, які прагнуть набути навичок роботи з установленим вебпереглядачем Google Chrome для будь-якої операційної системи персонального комп’ютера;
  • поглиблений рівень: для учасників, які прагнуть набути навичок роботи з ноутбуками Chromebook.

Тривалість однієї серії тренінгів становила 4 тижні – 30 годин (1 кредит ECTS).

Усі три рівні тренінгу для Дмитра Олександровича вже позаду, за підсумками навчання він отримав сертифікат підвищення кваліфікації відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 № 800 щодо питань підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників.

.