Головна

Структура / Кафедри університету / Економіки, підприємництва та економічної безпеки / Новини та події кафедри / ПРО МІЖНАРОДНЕ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ВИКЛАДАЧЕМ КАФЕДРИ ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ

ПРО МІЖНАРОДНЕ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ВИКЛАДАЧЕМ КАФЕДРИ ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ

У грудні 2022 року викладач кафедри Економіки, підприємництва та економічної безпеки д.е.н., проф. Любов Боровік пройшла Міжнародне підвищення кваліфікації, організаторами якої виступали Науково-дослідний інститут Люблінського науково-технологічного парку та IESF Міжнародна фундація науковців та освітян.

Робота проводилася у форматі вебінару на базі платформи zoom.us та стосувалася важливих питань академічної доброчесності при підготовці магістрів та здобувачів доктора філософії (PhD) в країнах Європейського союзу та в Україні і містила виконання навчального навантаження. Варто заначити, що програма відповідає вимогам постанови КМУ від 21.08.2019 №800 зі змінами, внесеними згідно з постановою КМ №1133 від 27.12.2019. Отриманий сертифікат про проходження міжнародного підвищення кваліфікації (Вебінару) є документом, який підтверджує міжнародний досвід учасника та враховується під час ліцензування та акредитації освітніх послуг ЗВО.

З деталями та програмою Ви можете ознайомитись на офіційному сайті органзіації за посиланням – IESF Міжнародна фундація науковців та освітян.