Головна

Структура / Кафедри університету / Економіки, підприємництва та економічної безпеки / Новини та події кафедри / УСПІШНИЙ ЗАХИСТ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ МАГІСТРІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 051 ЕКОНОМІКА

УСПІШНИЙ ЗАХИСТ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ МАГІСТРІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 051 ЕКОНОМІКА

Наше рідне місто зараз постійно потерпає від обстрілів, але херсонські студенти і викладачі вже вкотре показують усьому світу свою незламність: попри повітряні тривоги, відключення світла та перебої в роботі зв’язку ми долаємо ці виклики і продовжуємо навчання: якісно, дружно та з максимальною підтримкою наших студентів…

21 грудня на кафедрі Економіки, підприємництва та економічної безпеки закінчився захист магістерських кваліфікаційних робіт спеціальності 051 «Економіка». Як же ми пишаємось цьогорічним незламним випуском! На долю студентів, які наразі вже отримали високе звання МАГІСТР З ЕКОНОМІКИ випали вкрай складні випробування – хто захищав роботу під акомпанемент вибухів, хтось із них і досі перебуває в окупації, є серед випускників і такі, що пережили жахіття катівень в підвалах Херсону, а деяким з них і досі загрожує небезпека.

В умовах воєнного стану та частих відімкнень електроенергії нашим здобувачам освітньо-професійних програм «Економіка підприємства» та «Економічна безпека» вдалось вчасно і головне на високому професійному рівні підготувати та представити власні розробки. Під час захисту вони продемонстрували не тільки якісне висвітлення досліджуваних економічних проблем та їх ефективне розв’язання, а й певну силу волі і міцність духу. Як результат – усі студенти проявили високий рівень професійних знань та умінь і отримали високі бали.

За рішенням екзаменаційної комісії найкращими визнано роботи Бураги Таїсії, Жулінського Віктора, Осипової Юлії та Заболотньої Віталіни, яка отримала диплом з відзнакою. Усі вони отримали рекомендації до вступу в аспірантуру.

Ми бажаємо усім нашим випускникам впевнено долати життєві труднощі, набувати нових і нових професійних умінь! Перші кроки у своїй професійній діяльності – в ім’я перемоги, щасливого і вільного майбутнього рідної України!