Громадське обговорення

Стратегією реформування вищої освіти передбачено створення системи забезпечення та постійного поліпшення якості вищої освіти, яка відповідає рекомендаціям і стандартам Європейського простору вищої освіти, враховує кращі світові практики та виступає головною технологією досягнення відповідності освітньої системи вимогам і потребам суспільства та особистості. Ключовими завданнями такої реформи є:
– інституціоналізація системи забезпечення якості вищої освіти на національному, регіональному та локальному рівнях за участю державних, громадських та професійних організацій;

– залучення зовнішніх та внутрішніх стейкхолдерів до розроблення нових нормативно- правових актів та методичних розробок, що здатні гарантувати стійке функціонування та розвиток системи забезпечення якості вищої освіти;.

Стейкхолдери професійної освіти — фізичні та/або юридичні особи, що заінтересовані у розвитку системи професійної освіти, мережі або окремих закладів професійної освіти та можуть впливати на систему або зазнають її впливу. Участь стейкхолдерів дозволяє ЗВО виявити контекст, в якому він функціонує, та визначити вимоги, дотримання яких для певної конкретної ОП становитиме «якість освіти».

Проекти освітніх програм (2023 - 2024 навчальний рік)

Початковий (короткий) цикл вищої освіти

Спеціальність 182 Технології легкої промисловості

Освітньо-професійна програма Технології легкої промисловості Проект.pdf 1,49 MB

Другий (магістерський) рівень вищої освіти

З проєктами освітніх програм також можна ознайомитися на сторінці навчально-методичного відділу університету.

Адреса для надсилання зауважень та пропозицій стосовно проєктів освітніх програм

Адреса для надсилання зауважень та пропозицій до проєктів освітніх програм tcc@kntu.net.ua .

Опитування здобувачів вищої освіти кафедри товарознавства, стандартизації та сертифікації

Шановні здобувачі вищої освіти! Ви є повноправними учасниками освітнього процесу Херсонського національного технічного університету. Науково-педагогічним працівникам кафедри товарознавства, стандартизації та сертифікації, важливо знати ваші думки щодо якості надання освітніх послуг в університеті.

Опитування проводиться анонімно. Його результати будуть використані тільки в узагальненому вигляді з метою покращення освітнього процесу та реалізації місії університету.

Результати опитування будуть оприлюднені тут на сторінці.

Спеціальність 182 "Технології легкої промисловості"

Початковий рівень (короткий цикл) вищої освіти

В межах моніторингу ОПП спеціальності 182 "Технології легкої промисловості" початковий рівень (короткий цикл) вищої освіти, з метою вдосконалення освітньо-професійної програми та врахування інтересів та пропозицій, запрошуємо здобувачів вищої освіти пройти опитування.

1. Посилання на опитування

2. Результати опитування.

Спеціальність 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

Другий магістерський рівень вищої освіти

В межах моніторингу ОПП спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" другого (магістерського) рівня вищої освіти, з метою вдосконалення освітньо-професійної програми та врахування інтересів та пропозицій, запрошуємо здобувачів вищої освіти пройти опитування:

1. Посилання на опитування

2. Результати опитування.