Головна

Структура / Кафедри університету / Економіки, підприємництва та економічної безпеки / Новини та події кафедри / Розпочалася виробнича практика у студентів спеціальності 051 «Економіка»

Розпочалася виробнича практика у студентів спеціальності 051 «Економіка»

В умовах воєнного стану для забезпечення ефективної практичної складової у підготовці фахівців та у відповідності до робочого навчального плану і Положення про організацію і проведення практики в ХНТУ, було встановлено бази дистанційної виробничої практики для студентів спеціальності 051 «Економіка». З огляду на те, що Херсонщина відноситься до територіальних громад, які розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні), студентам було дозволено проходження практики в дистанційному форматі.

Цьогорічна дистанційна виробнича практика студентів проводиться на базі університету провідними викладачами кафедри Економіки, підприємництва та економічної безпеки. Під час проходження практики студенти закріплюють та поглиблюють знання набуті під час лекційних занять, отримують практичні уміння і навички щодо прийняття самостійних рішень у рамках професійної діяльності у реальних умовах, формуючи потребу систематичного отримання нових знань та творчого їх застосування у практичній діяльності.

Керівниками виробничої практики у студентів спеціальності 051 «Економіка» призначено:

03 лютого 2023 року керівники практики провели із студентами онлайн-консультацію щодо вимог проходження дистанційної виробничої практики на навчально-інформаційному порталі Modlle ХНТУ.

Керівники пояснили здобувачам ключові складові програми виробничої практики, детально зупинилися на виконанні кожного пункту завдання, розповіли про організаційні моменти, познайомили з документальним оформленням виконання програми практики.

Було проведено інструктаж щодо дотримання вимог техніки безпеки для майбутніх практикантів і наголошено на важливих практичних навиках, що мають сформуватися у майбутнього економіста .

Студенти проходитимуть виробничу практику із застосуванням методики дистанційної роботи, після чого буде проведена підсумкова атестація за результатами дистанційної виробничої практики у формі захисту звітів.

Бажаємо студентам вдалої практики та успішного захисту звітів у підсумку!