ПЕРЕВАГИ ДИСТАНЦІЙНОЇ ОСВІТИ

Розуміння загальної картини подій, системне уявлення взаємодії політичних та економічних процесів, навички комунікації – це основні якості фахівців, що необхідні для повоєнного відновлення економіки нашої країни. Ці навички ви можете здобути, за умови вступу на спеціальність 051 «Економіка».

Навчання за спеціальністю 051 ЕКОНОМІКА здійснюється у форматі дистанційної освіти

Дистанційну або онлайн-освіту сьогодні пропонують багато закордонних навчальних закладів. Наприклад, така форма освіти давно доступна в Стенфордському університеті, Паризькій Політехнічній школі, Лондонській школі бізнесу й фінансів.

Ми пішли шляхом провідних закладів вищої освіти та набули досвіду надання якісної онлайн-освіти.

Отже, які Переваги дистанційної освіти?

 

Одержання освіти не обмежується вашим місцезнаходженням у сучасному світі. Неважливо, де ви перебуваєте – у Херсоні, Олешках, Каховці, у Скадовську, або навіть у Європі, Азії або Новій Зеландії. Усе, що потрібно для навчання – комп'ютер з виходом в Інтернет. Можна вчитися з будь-якого місця планети, і це означає, що ОНЛАЙН-ОСВІТА - ЦЕ ДОСТУПНИЙ І НАЙБІЛЬШ ІННОВАЦІЙНИЙ СПОСІБ ОРГАНІЗАЦІЇ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ .

Немає необхідності відвідувати фізично освітній заклад, тобто, можна заощадити дорогоцінний час і енергію, і дозволити собі вчитися в невимушеній і комфортній обстановці. Простим натисканням кнопки (навчання проходить на платформі Moodle) можна одержати доступ до всіх необхідних матеріалів курсу – лекцій, завдань, матеріалів для підготовки тощо. Немає проблеми відсутності підручників, більше того, освітній контент в 7-10 разів більш якісний і пророблений, ніж на очних програмах. Проконсультуватися з викладачами можна миттєво, за допомогою цифрових інструментів в режимі реального часу, що ефективніше та швидше, ніж призначити особисту зустріч при очному або заочному навчанні. Зручність і гнучкість вказує на те, що ОНЛАЙН-ОСВІТА ВИГІДНА З ПОГЛЯДУ ЧАСУ Й ГРОШЕЙ .

На відміну від традиційних аудиторних занять, в онлайн-аудиторіях використовуються інноваційні мультимедійні інструменти й технології, які допомагають студентам застосовувати те, що вони вивчили у реальних сценаріях, що поліпшує розуміння предмету. Проміжна атестація студентів проходить у формі on-line тестів – виключається можливість суб'єктивної оцінки, на систему, яка перевіряє правильність відповідей на питання тесту, не вплине успішність студента з інших предметів, його соціальний статус та інші чинники. Інтерактивний і захоплюючий характер онлайн-освіти ЦЕ ЧУДОВИЙ ВИБІР ДЛЯ ТИХ, ХТО ПРАГНЕ ОДЕРЖАТИ МАКСИМАЛЬНИЙ ОСВІТНІЙ ДОСВІД .

Заняття в онлайн-аудиторіях це персоналізовані заняття, із гнучким графіком навчання, які не створюють проблем у роботі або реалізації повсякденних планів і дозволяють студентам працювати в зручному для себе темпі, тобто, ЦЕ ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД ДО НАВЧАННЯ, ЩО РОБИТЬ ЙОГО БІЛЬШ ЕФЕКТИВНИМ .

Навчитися вчитися – сьогодні одна з найбільш затребуваних топ-навичок. Ті, хто навчаються дистанційно, мають можливість прокачати цей skill. Онлайн-освіта дозволяє студентам одержати більш широкий доступ до нової інформації й знань, що допомагає розвивати свої інтереси й компетенції в різних областях. Крім того, студенти можуть зберігати надану інформацію на своєму комп'ютері або в хмарному сховищі та повторно використовувати матеріал і зберігати його для майбутнього використання, а ЦЕ ВЕЛИЧЕЗНІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ САМОРОЗВИТКУ .

Таким чином, ОНЛАЙН-ОСВІТА ЦЕ КРАЩИЙ І БІЛЬШ ЕФЕКТИВНИЙ ВАРІАНТ ДЛЯ ТИХ, ХТО ПРАГНЕ ЗДОБУТИ НОВІ ЗНАННЯ Й УМІННЯ, РОЗВИВАТИСЯ І ЗБЕРІГАТИ ЧАС Й ГРОШІ . Онлайн-освіта дозволяє студентам набути досвіду дистанційної комунікації з віддаленними учасниками навчального процесу. Працюючи в команді віддаленно студенти мають унікальну можливість поглибити навички цифрової компетентності, що відповідає викликам часу.

Використано зображення: <a href="https://ru.freepik.com/free-vector/laptop-with-open-book-learning-online-education-concept-electron-library_3629281.htm#page=3&query=%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD%20%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5&position=22&from_view=search&track=location_fest_v1">Изображение от fullvector</a> на Freepik