Головна

Структура / Кафедри університету / Економіки, підприємництва та економічної безпеки / Новини та події кафедри / ВИКЛАДАЧІ ТА АСПІРАНТИ КАФЕДРИ ЕКОНОМІКИ, ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ

ВИКЛАДАЧІ ТА АСПІРАНТИ КАФЕДРИ ЕКОНОМІКИ, ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ

08.11.2023 р. в рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Розвиток територіальних громад: правові, економічні та соціальні аспекти», яка відбулася в режимі онлайн на базі Миколаївського національного аграрного університету (м. Миколаїв, Україна), виступили з презентацією та доповіддю на тему «Фінансова спроможність територіальної громади у контексті сучасних ризиків та економічних загроз» к.т.н., доцент кафедри економіки, підприємництва та економічної безпеки ХНТУ Олійник Наталія Миколаївна та здобувачі третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти (РhD) спеціальності 051 «Економіка» Годунов Сергій і Олійник Олександр.

У конференції взяли участь понад 115 науковців із 25 закладів вищої освіти, наукових установ, організацій як вітчизняних, так і зарубіжних. До заходу долучились також і практичні працівники органів державної влади та місцевого самоврядування, які поділилися власним досвідом та знаннями щодо розвитку територіальних громад.

До участі в конференції було залучено і молоде покоління майбутніх науковців – здобувачів вищої освіти, аспірантів, які проявили інтерес до проблем розвитку територіальних громад.