Головна

Структура / Кафедри університету / Економіки, підприємництва та економічної безпеки / Новини та події кафедри / МАГІСТРИ КАФЕДРИ ЕКОНОМІКИ, ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ГОТОВІ ДО ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

МАГІСТРИ КАФЕДРИ ЕКОНОМІКИ, ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ГОТОВІ ДО ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

17 січня 2024 року кафедрою Економіки, підприємництва та економічної безпеки було проведено державну атестацію здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня у формі захисту кваліфікаційних робіт магістрантами спеціальності 051 «Економіка» освітньо-професійних програм «Економіка підприємства», «Економічна безпека».

Для захисту випускних робіт була сформована екзаменаційна комісія, головою якої виступила д.е.н, професор кафедри менеджменту, маркетингу та туризму Херсонського національного технічного університету Лілія Корчевська. До складу комісії увійшли: завідувач кафедри Економіки, підприємництва та економічної безпеки професор Наталія Шандова, професор Любов Боровік, доцент Наталія Олійник. Засідання Екзаменаційної комісії проводилось дистанційно на платформі ZOOM.

Магістранти в своїх доповідях зосередили увагу на поясненні отриманих висновків та обгрунтуванні сформульованих пропозицій, представленні наукової новизни. Доповідачі дали вичерпні відповіді на запитання членів екзаменаційної комісії, що сприяло об'єктивності оцінювання результатів кваліфікаційних робіт магістрів, здобуття компетентностей та програмних результатів навчання. Головою комісії відмічено, що кваліфікаційні роботи виконано на актуальні теми, мають новизну дослідження, розкривають важливі питання в сучасних, нестабільних для розвитку економіки, умовах.

   
   
   

Результати захисту кваліфікаційних робіт здобувачами освіти магістерського рівня підтвердили якість отриманих знань та вміння застосовувати набуті результати навчання у професійній діяльності.

Члени екзаменаційної комісії та колектив кафедри Економіки, підприємництва та економічної безпеки вітають випускників із успішним захистом кваліфікаційної роботи та здобуттям освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 051 «Економіка». Щиро бажаємо вам творчих та наукових успіхів, продовження навчання в аспірантурі, подальшого розвитку і професійного зростання!