Головна

Структура / Кафедри університету / Економіки, підприємництва та економічної безпеки / Новини та події кафедри / КОМАНДА КАФЕДРИ ЕКОНОМІКИ, ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ - ПРИЗЕР КОНКУРСУ ІННОВАЦІЙ, ТЕХНОЛОГІЙ ТА СТАРТАПІВ

КОМАНДА КАФЕДРИ ЕКОНОМІКИ, ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ - ПРИЗЕР КОНКУРСУ ІННОВАЦІЙ, ТЕХНОЛОГІЙ ТА СТАРТАПІВ

ХНТУ став базою регіонального акселератору GCIP (RА GCIP) для інновацій, технологій та стартапів у Херсонській області, де відбувся фінал 3-ї хвилі Акселерації UNIDO/GEF GCIP Ukraine. Впродовж місяця чотири групи півфіналістів під час навчання у Business Academy GCIP Ukraine разом з менторами проф. Наталією Шандовою та проф. Лілією Корчевською працювали над розвитком своїх проєктів.

До команди кафедри Економіки, підприємництва та економічної безпеки увійшли креативні викладачі кафедри - Наталія Олійник і Наталія Мєшкова-Кравченко та колишній випускник кафедри, а зараз – вчитель вищої категорії Херсонського Фізико-технічного ліцею, Мєшков Олександр. До речі, Олександр став і автором ідеї стартапу від кафедри - освітнього екоресурсу «Школа «зеленої» економіки».

Мета проєкту – допомогти суспільству вирішувати завдання безпечного соціально-економічного виховання, усвідомленого споживання і збереження здоров’я нашої планети. Освітньо-розвиваюча програма спрямована на невідкладне формування навичок відповідального поводження з довкіллям для споживачів.

На онлайн-пітчингу стартапів, який відбувся 9 травня було визначено переможців. Судді оцінювали не тільки унікальність проєкту, дотримання вимоги впровадження «чистих» технологій, але й вміння захищати свою бізнес-ідею, готовність відповідати на несподівані питання.

 
 

За підсумками роботи компетентного журі Акселерації UNIDO/GEF GCIP Ukraine команда кафедри Економіки, підприємництва та економічної безпеки посіла ІІІ місце.

 
 

Вітаємо керівника команди Наталію Олійник та усіх хто допомагав та брав участь у проєкті! Ми пишаємося нашими викладачами і студентами, які не тільки взяли участь, а ще й вибороли призове місце у запеклій боротьбі з іншими учасниками та отримали фінансування від ЮНІДО/ГЕФ GCIP Ukraine, яке використане для поповнення матеріальної бази кафедри. Також висловлюємо щиру подяку всім суддям, експертам, тренерам і менторам, які долучилися і підтримали цей захід! Бажаємо натхнення, успіхів, не зупинятися на досягнутому, а також цікавих проектів та нових перемог!