ІІ Міжнародна осіння школа Жана Моне

ІІ Міжнародна осіння школа Жана Моне

Науково-педагогічний склад кафедри харчових технологій та близько 20 студентів магістрантів та бакалаврів спеціальності 181 Харчові технології взяли участь у роботі ІІ Міжнародної осінньої школи Жана Моне Регулювання використання харчових добавок: імплементація Європейських підходів, яка відбулась в рамках проєкту програми ЄС ЕРАЗМУС+ Жан Моне Модуль 24-25 жовтня 2023 р. в Національному університеті харчових технологій, м. Київ.

Під час роботи школи представлені доповіді фахівців та учених з країн Європейського Союзу, провідних закладів вищої освіти України, представників компаній харчової промисловості. Учасникам, які взяли участь під час роботи Школи, видано сертифікати слухачів Міжнародної Школи Жана Моне програми ЄС Еразмус+ про проходження тренінгу в обсязі 30 академічних годин.