Новини кафедри

Подяка Сарібєковій Д.Г. від голови Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Квіта С.М.

Вітаємо д.т.н., професора Сарібєкову Д.Г. з отриманням подяки від голови Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Квіта С.М. за плідну співпрацю і значний внесок у розвиток якості вищої освіти України!

Захист кваліфікаційних робіт магістрів зі спеціальності 181 за ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

23 грудня 2020 року відбувся перший захист кваліфікаційних робіт магістрів зі спеціальності 181 «Харчові технології» за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».

Захист кваліфікаційних робіт магістрів зі спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія»

21 та 22 грудня 2020 року відбувся захист кваліфікаційних робіт магістрів зі спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» за двома освітньо-професійними програмами:
«Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів»,
«Текстильна хімія і опоряджувальні виробництва».

8 жовтня – День працівників харчової промисловості!

Шановні викладачі, студенти, стейкхолдери!Щиро вітаємо з Днем працівників харчової промисловості – професійним святом усіх, хто докладає зусиль для розвитку вітчизняних підприємств харчової галузі!

Лекція від стейкхолдерів: Урсуленко О.А. знайомить з основами концепції здорового харчування

9 вересня 2020 року відбулася зустріч студентів та викладачів кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції із засновником концепції здорового харчування на Херсонщині Урсуленко Олексієм Анатолійовичем.

Стажування науково-педагогічних працівників кафедри ХТЕБХП на підприємстві ФО-П Урсуленко О.А.

Викладачі кафедри Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції д.т.н., проф. Сарібєкова Д.Г., к.т.н., доц. Салєба Л.В., к.т.н., доц. Куник О.М. та ст. викладач Юрова Т.А. з 01.07. по 01.08.2020 року пройшли стажування на базі ФО-П Урсуленко О.А.

Захист кваліфікаційних дипломних робіт бакалаврів

25 червня 2020 року відбувся захист кваліфікаційних дипломних робіт студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».

Графік індивідуальних консультацій викладачів кафедри ХТЕБХП

Графік індивідуальних консультацій викладачів кафедри ХТЕБХП 13.03.20-3.04.20

Залучення викладачів кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції до покращення якості вищої освіти в Україні

Викладачі кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції д.т.н. Сарібєкова Д.Г. та к.т.н., доц. Куник О.М. разом з колегами успішно пройшли онлайн курс та тестування, очний дводенний тренінг 28-29 листопада 2019 року на базі Херсонського державного університету та тестування, організовані Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти для підготовки та відбору кандидатів в експерти з акредитацій освітніх програм.

Стажування науково-педагогічних працівників кафедри ХТЕБХП у Держпродспоживслужбі в Херсонській області

Викладачі кафедри Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції к.т.н., доц. Салєба Л.В., к.т.н., доц. Куник О.М., к.х.н., доц. Повстяной В.М. та ст. викладач Юрова Т.А. з 03.02. по 03.03.2020 року пройшли стажування на базі Головного управління Держпродспоживслужби України в Херсонській області.

Екскурсія студентів кафедри до Херсонського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України

Викладачі та студенти кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції спеціальності 161 Хімічні технології та інженерія (освітня програма «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів») і 181 Харчові технології (освітня програма «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції») 4 березня 2020 року відвідали Херсонський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України (далі - НДЕКЦ).

Увага! Проводиться обговорення проєктів освітньо-професійних програм

Обговорення проєктів освітньо-професійних програм

Виробнича практика студентів на базі лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів

Студенти групи 3БХП Матюнка Едуард, Нагребельна Альона, Косовський Віктор, які навчаються у Херсонському національному технічному університеті на спеціальності 181 – «Харчові технології», освітньо-професійна програма «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», вперше проходять виробничу практику на базі Херсонської регіональної державної лабораторії ім. професора Л.С. Ценковського Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Зустріч зі стейкхолдерами освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

23 січня 2020 року на кафедрі хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції відбулася зустріч магістрів і бакалаврів спеціальності 181 – Харчові технології освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» зі стейкхолдерами: начальником відділу кадрів Данчишиною Іриною Володимирівною та технологом ПрАТ «Херсонський хлібокомбінат» Коваленко Іриною Ігорівною.