Новини кафедри

Захист кваліфікаційних робіт бакалаврів зі спеціальності 181 за ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

22 та 23 червня 2020 року відбувся захист кваліфікаційних робіт студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».

Обговорення освітньо-професійних програм кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції зі стейкхолдерами

Кафедра хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції з метою коригування діючих освітніх програм веде постійний діалог зі стейкхолдерами – працедавцями, випускниками, учасниками освітнього процесу, усіма тими, чий щирий інтерес до спільної справи спрямований на формування фахівця з хімічних технологій та інженерії.

Кафедра ХТЕБХП вітає Гаргаун Р.В. з успішним захистом дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія»

Вітаємо з успішним захистом!

Кафедра хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції щиро вітає аспіранта кафедри Гаргаун Руслану Василівну та її наукового керівника д.т.н., професора Сарібєкову Діану Георгіївну з успішним захистом дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія»!

Зустріч студентів кафедри ХТЕБХП зі старшим судовим експертом НДЕКЦ Херсонського МВС України

20 травня 2021 року відбулася зустріч студентів кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції спеціальностей 161 Хімічні технології та інженерія ОП «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» та 181 Харчові технології ОП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» зі старшим судовим експертом відділу досліджень матеріалів, речовин і виробів Херсонського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України (далі - НДЕКЦ) Слюсарчук Лідією Костянтинівною.

Зустріч представників ПАТ «Чумак» і закладів вищої освіти м. Херсону у Херсонській обласній державній адміністрації

16 червня 2021 року за ініціативою заступника Херсонської обласної державної адміністрації Шибаєва Андрія Леонідовича відбулася зустріч представників ПАТ «Чумак» Бойко Олександра, Грицай Олени і закладів вищої освіти м. Херсону. Від Херсонського національного технічного університету у засіданні брала участь д.т.н., проф., завідувач кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції Сарібєкова Д.Г.

Екскурсія викладачів та студентів кафедри ХТЕБХП до сімейного фермерського господарства «Пан Равлик»

Викладачі та студенти кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції спеціальності 161 Хімічні технології та інженерія освітня програма «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» і 181 Харчові технології освітня програма «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 17 травня 2021 року відвідали сімейне фермерське господарство «Пан Равлик», яке розташоване в с. Галицинове Миколаївської області.

Виробнича практика студентів

Студенти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 161 Хімічні технології та інженерія освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» та 181 Харчові технології освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» відповідно до графіку освітнього процесу у період з 15 лютого по 15 березня 2021 року проходили виробничу практику.

Участь кафедри ХТЕБХП у 87-й Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

Співробітники та студенти кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції взяли участь у роботі секції «Експертиза харчових продуктів» в рамках 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

Екскурсія студентів кафедри ХТЕБХП до ТОВ «Таврія Агроінвест» м. Нова Каховка

В рамках серії виїзних практичних занять кафедрою хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції 8 квітня 2021 року було організовано та здійснено екскурсію до провідного підприємства виробництва соєвої олії України ТОВ «Таврія Агроінвест» м. Нова Каховка.

Екскурсія студентів до Каховського заводу рафінації та дезодорації ТОВ «ВВВВ»

8 квітня 2021 року викладачі кафедри ХТЕБХП Сарібєкова Д.Г., Салєба Л.В., Куник О.М., Юрова Т.А., Рацук М.Є., Гаргаун Р.В., Морозова О.М., Семешко О.Я. і двадцять два студенти кафедри, які здобувають вищу освіту за спеціальностями 161 Хімічні технології та інженерія (ОП «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів») і 181 Харчові технології (ОП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції») відвідали Каховський завод рафінації та дезодорації ТОВ «ВВВВ», який входить до групи компаній «KAISSA».

Перемога на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2020 – 2021 н.р.!

15 квітня 2021 р. в онлайн режимі відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2020 – 2021 н.р.

Лекція від стейкхолдерів: Ласкава Н.В. знайомить з основами системи НАССР

19 березня 2021 року відбулася зустріч здобувачів вищої освіти – бакалаврів спеціальності 161 Хімічні технології та інженерія ОП «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» та бакалаврів спеціальності 181 Харчові технології ОП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції з керівником відділу якості ПП «Наш продукт» Ласкавою Наталією Вікторівною.

Лекція від Кузьменко А.О., директора Каховського заводу рафінації та дезодорації ТОВ «ВВВВ», що входить до групи виробничих компаній «KAISSA»

16 березня 2021 року на кафедрі автоматизації, робототехніки і мехатроніки (АРМ) факультету інженерії та транспорту спільно з кафедрою хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції (ХТЕБХП) факультету інтегрованих технологій третій тиждень поспіль відбулася лекція від роботодавців для здобувачів вищої освіти ХНТУ.

Вітаємо з успішним захистом!

Вітаємо Куник О.М. з захистом дипломної магістерської роботи.