Новини

Вітємо з перемогою учасників І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади

Протягом 22-27 лютого 2024 р. на базі кафедри загальноосвітніх гуманітарних та природничих дисциплін проходив І-й тур Всеукраїнської студентської олімпіади. Наші студенти гідно прийняли участь та продемонстрували, що є кращими серед 80 участників. Вітаємо їх з цим та бажаємо вдачі в наступних починаннях аби ви завжди були на перших місцях.

Вітаємо з успішним захистом дипломів!

Протягом 23-25 січня 2024 р. на базі кафедри Комп'ютерних систем та мереж пройшов захист магістерських кваліфікаційних робіт студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальностей 123 «Комп'ютерна інженерія» та 126 «Інформаційні системи та технології».

ОНЛАЙН-ВЕБІНАР «ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТУ СТАНДАРТУ 125 «КІБЕРБЕЗПЕКА ТА ЗАХИСТ ІНФОРМАЦІЇ» БАКАЛАВРСЬКОГО РІВНЯ»

Кафедрою комп’ютерних систем та мереж ХНТУ було представлено участь у роботі фахового науково-методичного заходу ГО «Українське науково-освітнє ІТ товариство», що відбувся 8 січня 2024 року.

ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ-ВЕБІНАР «КИМ МОЖНА СТАТИ В СФЕРІ КІБЕРБЕЗПЕКИ?».

Кафедра комп’ютерних систем та мереж ХНТУ ініціювала й організувала проведення 13 листопада 2023 року профорієнтаційного заходу з кібербезпеки в онлайн-форматі для викладачів і студентів спеціальностей 125 «Кібербезпека та захист інформації», 123 «Комп’ютерна інженерія», 126 «Інформаційні системи та технології».

ОНЛАЙН-ДІАЛОГ «ГЕНДЕРНЕ РІЗНОМАНІТТЯ В КІБЕРБЕЗПЕЦІ: РЕАЛІЇ ТА МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ ЖІНОК В УКРАЇНІ»

За ініціативи кафедри комп’ютерних систем та мереж ХНТУ, в гендерному заході взяли участь викладачі та студенти спеціальностей 125 «Кібербезпека та захист інформації», 123 «Комп’ютерна інженерія», 126 «Інформаційні системи та технології».

КАФЕДРА КОМП’ЮТЕРНИХ СИСТЕМ ТА МЕРЕЖ ХНТУ ВЗЯЛА УЧАСТЬ У КРУГЛОМУ СТОЛІ «ПРЕЗЕНТАЦІЯ ОНОВЛЕНИХ ОСВІТНІХ ПРОГРАМ ІЗ КІБЕРБЕЗПЕКИ»

Захід, що відбувся 26 жовтня 2023 р., надав можливість викладачам ОПП «Кібербезпека» спеціальності 125 «Кібербезпека та захист інформації» ознайомитися з сучасними тенденціями розробки й оновлення освітніх програм із кібербезпеки відповідно до професійних стандартів.

КАФЕДРА КОМП’ЮТЕРНИХ СИСТЕМ ТА МЕРЕЖ ХНТУ ЗАПРОШУЄ НА VI ВСЕУКРАЇНСЬКУ НАУКОВО-ПРАКТИЧНУ ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЮ «СУЧАСНІ ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ»

Участь у заході, що відбудеться 30 листопада 2023 року, є безкоштовною. Заявку та тези доповіді потрібно надіслати на електронну адресу редакції k.it.kntu@gmail.com до 20 листопада 2023 року.

НАПРИКІНЦІ ВЕРЕСНЯ 2023 Р. КАФЕДРА КСтаМ ВЗЯЛА УЧАСТЬ У ДВОХ ЗАХОДАХ ІЗ КІБЕРБЕЗПЕКИ

Викладачі та студенти спеціальностей 123 «Комп’ютерна інженерія», 125 «Кібербезпека», 126 «Інформаційні системи та технології» долучилися до Діалогу «Сучасний спеціаліст із кібербезпеки – хто він» (26.09.2023 р.) і вебінару «Цифрові розслідування» (28.09.2023 р.).

КАФЕДРА ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ВЗЯЛА УЧАСТЬ У ВЕБІНАРІ З ПИТАНЬ КІБЕРБЕЗПЕКИ «CYBER SECURITY WEBINAR GOIT» ВІД МІЖНАРОДНОЇ ОСВІТНЬОЇ ПЛАТФОРМИ ДЛЯ IT-ФАХІВЦІВ GOIT.

Під час участі у заході EdTech-компанії GoIT, де було представлено презентацію «Професія спеціаліст з кібербезпеки», викладачі та студенти спеціальностей 123 – Комп’ютерна інженерія та 126 – Інформаційні системи та технології кафедри ІТ отримали багато пізнавальної інформації щодо особливостей однієї з найперспективніших професій майбутнього та її опановування.

Запрошуємо до вступу на спеціальність 125 "Кібербезпека та захист інформації"

На базі кафедри Комп'ютерних систем та мереж розпочинається навчання за спеціальністю 125 "Кібербезпека та захист інформації" на першому (бакаларавському) рівні вищої освіти. Запрошуємо до вступу усіх бажаючих отримати актульні знання та навички у сфері кібербезпеки.

З новою назвою до нових висот

Згідно наказу ректору №132 від 29 серпня 2023 р. "Кафедра Інформаційних технологій" змінює назву на "Кафедра Комп'ютерних систем та мереж".

Вітаємо з успішним захистом дипломів!

З 19 по 23 червня на кафедрі інформаційних технологій пройшов захист кваліфікаційних роботі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 123 "Комп'ютерна інженерія".

КАФЕДРА ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ВЗЯЛА УЧАСТЬ У ГЕНДЕРНОМУ ЗАХОДІ ПРОЄКТУ USAID «КІБЕРБЕЗПЕКА КРИТИЧНО ВАЖЛИВОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ УКРАЇНИ».

Викладачки та студентки кафедри ІТ (спеціальностей 123 – Комп’ютерна інженерія та 126 – Інформаційні системи та технології) долучилися до вебінару «Побудова кар`єри жінок у сфері кібербезпеки: рекомендації та поради успішних професіоналок».

УЧАСТЬ КАФЕДРИ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ДИСТАНЦІЙНОМУ ЗАХОДІ З ПИТАНЬ КІБЕРБЕЗПЕКИ

Викладачі та студенти спеціальностей 123 – Комп’ютерна інженерія та 126 – Інформаційні системи та технології кафедри ІТ взяли активну участь у майстер-класі «Кібербезпека в телеком-операторі» від компанії lifecell.

КАФЕДРА ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ПОЗДОРОВЛЯЄ К.Т.Н., ДОЦЕНТА КОЗЕЛА ВІКТОРА МИКОЛАЙОВИЧА З ВКЛЮЧЕННЯМ ДО РЕЄСТРУ ЕКСПЕРТІВ НАЗЯВО

Бажаємо нашому колезі подальшої плідної праці та професійного зростання!

Декілька десятків років роботи Віктора Миколайовича Козела в Херсонському національному технічному університеті можна охарактеризувати як його невпинну роботу над собою на теренах самовдосконалювання як фахівця, педагога та науковця.