Новини

27 жовтня 2014 року в приміщенні Херсонської бібліотеки ім. Олеся Гончара відбувся науково-практичний семінар

27 жовтня 2014 року в приміщенні Херсонської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Олеся Гончара в межах започаткованого Міністерством культури України проекту «Взаєморозуміння» відбувся науково-практичний семінар на тему: «Сучасні інформаційні системи для українських користувачів з вадами зору: перша українська дейзі-бібліотека». Семінар зібрав бібліотечних працівників публічних бібліотек та бібліотек вищих навчальних закладів Херсону, представників міського та обласного управління освіти, членів громадських організацій, що опікуються інвалідами по зору. Від бібліотеки Херсонського національного технічного університету участь в семінарі прийняли С. В. Бобирь – бібліотекар 1 категорії та І. А. Кириця – бібліограф 1 категорії.

21 жовтня 2014 року в ауд.300 навчального корпусу №1 відбулася студентська конференція

21 жовтня 2014 року в ауд.300 навчального корпусу №1 відбулася студентська конференція, присвячена 70-річчю з дня визволення України від німецько-фашистських загарбників.

Захід організовано та проведено викладачами та співробітниками кафедри українознавства під керівництвом професора, доктора історичних наук В.Д.Сусорова.

Під час проведення цього заходу бібліогораф бібліотеки університету І.А.Кириця представила книжкову виставку «Велика вітчизняна війна. Згадуємо… Пам’ятаємо…» та бібліографічний перегляд.

14 жовтня 2014 року у ХНТУ було проведено благодійну акцію до Дня українського козацтва

14 жовтня 2014 року у вестибюлі навчального корпусу №1 ХНТУ було проведено благодійну акцію до Дня українського козацтва, організаторами якої виступили кафедра історії України, педагогіки та психології, студенти факультету інтегрованих технологій та товарознавства і кафедри «Фінанси і кредит».

Під час проведення благодійної акції працівники бібліотеки ХНТУ представили книжкову виставку під назвою «Козацькій славі жити у віках».

10 жовтня 2014 р. в бібліотеці ХНТУ відбулися звітно-виборчі профспілкові збори.

На порядку денному були: звіт профорга про роботу за звітний період (березень 2010 – жовтень 2014 рр.), обрання нового профорга та страхделегата, обрання делегатів на звітно-виборчу профспілкову конференцію профбюро АУП, делегування кандидатур в склад профбюро АУП, обговорення і внесення пропозицій в колективний договір на 2015 р.

План заходів бібліотеки ХНТУ

План заходів бібліотеки ХНТУ

до 55-річчя створення ХНТУ та бібліотеки

20 травня 2014 року пройшло чергове засідання клубу «Спадщина».

20 травня 2014 року в інформаційно-бібліографічному відділі бібліотеки ХНТУ пройшло чергове засідання клубу «Спадщина».

5 травня 2014 року в бібліотеці ХНТУ відбувся круглий стіл

5 травня 2014 року в бібліотеці ХНТУ з метою підвищення кваліфікації співробітників відбувся круглий стіл на тему: «Маркетинг як частина управлінської діяльності. Функції маркетингу в бібліотечній сфері».

Цикл лекцій «Педагогічна майстерність».

28 квітня 2014 року в бібліотеці ХНТУ з метою підвищення кваліфікації співробітників розпочато цикл лекцій «Педагогічна майстерність».

2 квітня 2014 року в ауд. 300 навчального корпусу № 1 відбулася студентська конференція

присвячена 70-річчю з дня визволення м. Херсон та Херсонської області від німецько-фашистських загарбників.

13 березня 2014 року було проведено зустріч з Л.З.Видриган

Ми пам’ятаємо всіх, хто віддав своє життя,

щоб не було війни нової, щоб не окоп чорнів на ниві,

- хліба цвіли, мов килими…

5 березня 2014 року в ауд.300 навчального корпусу №1 ХНТУ відбувся літературно-пісенний альманах

5 березня 2014 року в ауд.300 навчального корпусу №1 ХНТУ відбувся літературно-пісенний альманах, присвячений 200-річчю від дня народження геніального сина України, поета, драматурга, письменника, революціонера Тараса Григоровича Шевченка.

15 лютого — День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

і 25-а річниця виведення радянських військ з Афганістану

Пропаганда літератури з краєзнавства

Бібліотека ХНТУ, Інформаційно-довідковий відділ, зав.віддолом Рибалка Л.П.