Структура / Кафедри університету / Менеджменту, маркетингу і туризму / Новини кафедри / Засідання групи забезпечення та членів Ради роботодавців зі спеціальності 242 «Туризм» |
![](/var/ezwebin_site/storage/images/content/view/full/69470/499565-1-ukr-UA/Zasidannya-grupi-zabezpechennya-ta-chleniv-Radi-robotodavciv-zi-special-nosti-242-Turizm_medium.jpg)
Засідання групи забезпечення та членів Ради роботодавців зі спеціальності 242 «Туризм»
Дата 28.04.2021 15:51
26 квітня 2021 року у Херсонському національному технічному університеті відбулось засідання членів Ради роботодавців та групи забезпечення спеціальності 242 «Туризм» з метою обговорення освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанний сервіс» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти кафедри менеджменту, маркетингу і туризму.
В обговоренні актуальних проблем підготовки бакалаврів з туризму прийняли участь: директор ТОВ «Тур Плаза» Рачинський В.В.; директор туристичного агенства «Aquavita» Чижова Т.В.; керівник туристичного клубу «Саквояж» Рибак О.П.; директор ТОВ «АРТревел.кс» Шилкіна К.О.; науковий керівник кафедри менеджменту, маркетингу і туризму д.е.н., проф. Савіна Г.Г.; в.о. зав.кафедри менеджменту, маркетингу і туризму к.е.н, доц. Набока Р.М.; гарант освітньо-професійної програми к.е.н., доц. Воскресенська О.Є.; член групи забезпечення спеціальності к.е.н., доц. Шукліна В.В.
![](/var/ezwebin_site/storage/images/media/images/1619610224617/499571-1-ukr-UA/1619610224617_ultralarge.jpg)
На початку засідання роботодавці закцентували увагу на тому, що якісна підготовка здобувачів вищої освіти у сфері готельно-ресторанного сервісу є важливим завданням сьогодення. Під час зустрічі було розглянуто та обговорено широке коло питань щодо якості підготовки та працевлаштування випускників ОПП «Готельно-ресторанний сервіс». Учасники зустрічі розглянули складові освітньо-професійної програми, перелік і зміст освітніх компонент та фахових компетентностей, необхідних для підготовки висококваліфікованих та затребуваних на ринку праці фахівців.
Напрацьовані пропозиції будуть використані у процесі подальшого удосконалення ОПП«Готельно-ресторанний сервіс».
![](/var/ezwebin_site/storage/images/media/images/img-20210427-wa0010/499575-1-ukr-UA/IMG-20210427-WA0010_ultralarge.jpg)
![](/var/ezwebin_site/storage/images/media/images/img-20210427-wa0011/499579-1-ukr-UA/IMG-20210427-WA0011_ultralarge.jpg)
![](/var/ezwebin_site/storage/images/media/images/img-20210427-wa0017/499583-1-ukr-UA/IMG-20210427-WA0017_ultralarge.jpg)