Про університет / Новини університету |
Новини університету
30 Чер |
27 червня 2025 року викладачі кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції Марія РАЦУК, к.т.н., доцент та Тетяна ЮРОВА, ст. викладач, взяли участь у семінарі від науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти «Якість та безпечність харчових продуктів, основні вимоги до операторів ринку». |
27 Чер |
У 2025 році підсумкова атестація здобувачів освітнього рівня «бакалавр» спеціальностей 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», 292 «Міжнародні економічні відносини» на кафедрі фінансів, обліку та оподаткування проходила в онлайн-форматі на платформі Zoomу період з 17 по 23 червня. |
27 Чер |
24 червня 2025 року відбувся успішний захист дисертації к.т.н., доцента кафедри товарознавства Бойко Галини Анатоліївни на тему «Формування якості взуття з використанням модифікованого конопляного волокна», поданої на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.08 – товарознавство непродовольчих товарів. |
26 Чер |
Викладачі кафедри Економіки, підприємництва та економічної безпеки ХНТУ пройшли курс підвищення кваліфікації «Великий курс про штучний інтелект в освіті» від ГО «Прогресильні» за підтримки Міністерства освіти і науки України й Міністерства цифрової трансформації України. Курс проводився з 26 травня до 9 червня 2025 року і був побудований на основі Рекомендацій щодо відповідального використання ШІ у вищій освіті, розроблених Експертно-консультаційним комітетом з питань розвитку сфери штучного інтелекту при Міністерстві цифрової трансформації України. |
26 Чер |
АТЕСТАЦІЯ БАКАЛАВРІВ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ «ХІМІЧНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ДОБАВОК ТА КОСМЕТИЧНИХ ЗАСОБІВ»09:53 23 червня 2025 року на кафедрі Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції проходила атестація здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 161 Хімічні технології та інженерія освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» у формі атестаційного іспиту. |