Про університет / Новини університету |
Новини університету
27 Чер |
24 червня 2025 року відбувся успішний захист дисертації к.т.н., доцента кафедри товарознавства Бойко Галини Анатоліївни на тему «Формування якості взуття з використанням модифікованого конопляного волокна», поданої на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.08 – товарознавство непродовольчих товарів. |
26 Чер |
Викладачі кафедри Економіки, підприємництва та економічної безпеки ХНТУ пройшли курс підвищення кваліфікації «Великий курс про штучний інтелект в освіті» від ГО «Прогресильні» за підтримки Міністерства освіти і науки України й Міністерства цифрової трансформації України. Курс проводився з 26 травня до 9 червня 2025 року і був побудований на основі Рекомендацій щодо відповідального використання ШІ у вищій освіті, розроблених Експертно-консультаційним комітетом з питань розвитку сфери штучного інтелекту при Міністерстві цифрової трансформації України. |
26 Чер |
АТЕСТАЦІЯ БАКАЛАВРІВ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ «ХІМІЧНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ДОБАВОК ТА КОСМЕТИЧНИХ ЗАСОБІВ»09:53 23 червня 2025 року на кафедрі Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції проходила атестація здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 161 Хімічні технології та інженерія освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» у формі атестаційного іспиту. |
25 Чер |
Викладачі кафедри фінансів, обліку та оподаткування – Лариса СІДЕЛЬНИКОВА, Олена ВОЛКОВА, Олена НОВОСЬОЛОВА, Оксана ПОСАДНЄВА і Таміла ЧИЖОВА – успішно завершили міжнародне науково-педагогічне підвищення кваліфікації «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок: євроінтеграційні виміри і виклики сучасності» |
24 Чер |
ЗАХИСТ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ БАКАЛАВРІВ ОПП «ТЕХНОЛОГІЧНА ЕКСПЕРТИЗА ТА БЕЗПЕКА ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ»14:29 19 червня 2025 року на кафедрі Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції проходила атестація бакалаврів спеціальності 181 Харчові технології освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». |
« Попередня Наступна » 1 2 3 4 5 6 7 8 ...829