Структура / Кафедри університету / Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції / Силабуси / Обов'язкові компоненти ОП |
Обов'язкові компоненти ОП
Належні практики галузі (181, 2020)
Належні практики галузі (181, 2019)
Визначення терміну придатності харчових продуктів (181, 2020)
Технологічна експертиза виробництва харчової продукції (спец. глави) (181, 2020)
Охорона праці (181, 2019)
Охорона праці (181, 2020)
Технологічна експертиза продуктів оздоровчого та профілактичного призначення (181, 2019)
Стандартизація харчової продукції та систем якості виробництва (181, 2019)
Педагогіка вищої школи (181, 2019)
Педагогіка вищої школи (181, 2020)
Біологічно активні добавки (181, 2019)
Біологічно активні добавки (181, 2020)
Методологія і організація наукових досліджень галузі (181, 2019)
Методологія і організація наукових досліджень галузі (181, 2020)
Іноземна мова (181, 2020)