ЗУСТРІЧ З ПОТЕНЦІЙНИМИ ВСТУПНИКАМИ

Випускники загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв зараз на порозі змін. Незабаром вони мають зробити вирішальний крок у бік майбутньої професії. Запитання «Куди?» є актуальним для них. На допомогу майбутнім першокурсникам поспішають викладачі факультету Міжнародних економічних відносин, управління і бізнесу, які 10 жовтня 2023 року провели профорієнтаційний захід в Херсонській багатопрофільній гімназії №20 імені Бориса Лавреньова з метою залучити якомога більшу кількість випускників школи до стін університету.

Изображение от storyset на Freepik" href=" Изображение от storyset на Freepik" style="">

Викладачі кафедри Економіки, підприємництва та економічної безпеки Любов Боровік та Алла Тарасюк поспілкувалися з адміністрацією закладу, класними керівниками випускних класів, майбутніми абітурієнтами щодо вступу на спеціальність 051 Економіка, відповіли на питання щодо строків вступної кампанії, особливостей цьогорічного вступу і перспективи навчання та надали інформацію про вступ до Херсонського національного технічного університету.

У підсумку, ідея прорекламувати економічну спеціальність була повністю реалізована. Учням гімназії було презентовано ролик спеціальності, їх ознайомили з професіями майбутніх фахівців-економістів, науковців тощо, запропонували інформаційні матеріали, буклети. Основну увагу було приділено побудові кар'єри з фокусом на реальний економічний сектор – підприємства, виробництва - який більше інших відповідає сьогодні викликам ділового середовища з його кризами й конфліктами.

Дякуємо за сприяння педагогічному колективу гімназії та сподіваємося на подальшу співпрацю, а випускників охоче приймемо до лав студентів спеціальності 051 Економіка.