Структура / Кафедри університету / Харчових технологій / Новини кафедри / Студенти та викладачі кафедри харчових технологій ХНТУ долучилися до науково-практичного семінару з інтелектуальної власності в Україні |
Студенти та викладачі кафедри харчових технологій ХНТУ долучилися до науково-практичного семінару з інтелектуальної власності в Україні
20 лютого 2024 р. викладачі та студенти кафедри харчових технологій Херсонського національного технічного університету прийняли участь у науково-практичному семінарі УкрІНТЕІ з підвищення кваліфікації на тему «Інноваційний розвиток України через призму діяльності Українського національного офісу інтелектуальної власності та інновацій (УКРНОІВІ)».
Спікери представили доповіді на актуальні теми, а саме: Ольга Кронда, начальник Департаменту розвитку інновацій УКРНОІВІ: «УКРНОІВІ: можливості для розвитку інноваційного середовища».
Анастасія Ярмолюк, начальник відділу розвитку мережі центрів підтримки технологій та інновацій Департаменту розвитку інновацій УКРНОІВІ «TISC як ефективний механізм підтримки винахідників та інноваторів».
Завдяки чудовим доповідям викладачі та студенти кафедри харчових технологій змогли розширити знання у сфері Інтелектуальної власності, яка є невідʼємною частиною сучасного суспільства, що охоплює права на винаходи, авторські твори, торгові марки, дизайн та інші інтелектуальні надбання. Участь у семінарі засвідчена сертифікатами від Державної наукової установи «Український інститут науково-технічної експертизи та інформації - УкрІНТЕІ».
|
|
|
|
|
|
|