| 
         Про університет / Новини університету  | 
    
Новини університету
27 Чер | 
    
    
             24 червня 2025 року відбувся успішний захист дисертації к.т.н., доцента кафедри товарознавства Бойко Галини Анатоліївни на тему «Формування якості взуття з використанням модифікованого конопляного волокна», поданої на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.08 – товарознавство непродовольчих товарів.  | 
            
26 Чер | 
    
    
             Викладачі кафедри Економіки, підприємництва та економічної безпеки ХНТУ пройшли курс підвищення кваліфікації «Великий курс про штучний інтелект в освіті» від ГО «Прогресильні» за підтримки Міністерства освіти і науки України й Міністерства цифрової трансформації України. Курс проводився з 26 травня до 9 червня 2025 року і був побудований на основі Рекомендацій щодо відповідального використання ШІ у вищій освіті, розроблених Експертно-консультаційним комітетом з питань розвитку сфери штучного інтелекту при Міністерстві цифрової трансформації України.  | 
            
26 Чер | 
    
    АТЕСТАЦІЯ БАКАЛАВРІВ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ «ХІМІЧНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ДОБАВОК ТА КОСМЕТИЧНИХ ЗАСОБІВ»06:53 23 червня 2025 року на кафедрі Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції проходила атестація здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 161 Хімічні технології та інженерія освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» у формі атестаційного іспиту.  | 
            
25 Чер | 
    
    
             Викладачі кафедри фінансів, обліку та оподаткування – Лариса СІДЕЛЬНИКОВА, Олена ВОЛКОВА, Олена НОВОСЬОЛОВА, Оксана ПОСАДНЄВА і Таміла ЧИЖОВА – успішно завершили міжнародне науково-педагогічне підвищення кваліфікації «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок: євроінтеграційні виміри і виклики сучасності»  | 
            
24 Чер | 
    
    ЗАХИСТ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ БАКАЛАВРІВ ОПП «ТЕХНОЛОГІЧНА ЕКСПЕРТИЗА ТА БЕЗПЕКА ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ»11:29 19 червня 2025 року на кафедрі Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції проходила атестація бакалаврів спеціальності 181 Харчові технології освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».  | 
            






