Головна

Структура / Кафедри університету / Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції / Новини кафедри / Стажування науково-педагогічних працівників кафедри ХТЕБХП на підприємстві ФО-П Урсуленко О.А.

Стажування науково-педагогічних працівників кафедри ХТЕБХП на підприємстві ФО-П Урсуленко О.А.

Викладачі кафедри Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції д.т.н., проф. Сарібєкова Д.Г., к.т.н., доц. Салєба Л.В., к.т.н., доц. Куник О.М. та ст. викладач Юрова Т.А. з 01.07. по 01.08.2020 року пройшли стажування на базі ФО-П Урсуленко О.А.

Метою підвищення кваліфікації було удосконалення професійної підготовки шляхом поглиблення і розширення професійних знань, набуття практичного досвіду.
Індивідуальним планом стажування передбачалося ознайомлення з технологіями виробництва та технологічною експертизою харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення, методами контролю якості та організацією системи управління безпечністю харчових продуктів на основі системи НАССР.
Керівником стажування було призначено головного технолога підприємства з виробництва заморожених напівфабрикатів торгової марки «ОСА» Марченко Світлану Миколаївну.
За результатами стажування проведено удосконалення навчально-методичних комплексів дисциплін підготовки фахівців на першому (бакалаврському) та другому (магістерському) рівні вищої освіти спеціальності 181 – Харчові технології освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».

Висловлюємо щиру подяку колективу підприємства за професійне стажування і сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!