Головна

Структура / Кафедри університету / Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції / Новини кафедри / Участь кафедри ХТЕБХП у 87-й Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

Участь кафедри ХТЕБХП у 87-й Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

Співробітники та студенти кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції взяли участь у роботі секції «Експертиза харчових продуктів» в рамках 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

Роботу секції «Експертиза харчових продуктів» 87-мої конференції було організовано кафедрою експертизи харчової продукції Національного університету харчових технологій 16 квітня 2021 року в онлайн форматі.

Серед учасників, які взяли участь у роботі конференції, були представники наступних організацій: «Polven Foods OÜ» (Естонія), ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ», ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ», Херсонський національний технічний університет, Одеський державний аграрний університет, Харківський торговельно-економічний коледж КНТЕУ, Броварська Загальноосвітня школа №3 І-ІІІ ступенів.

Почесними гостями конференції були начальник науково-технічного сектору оцінки відповідності підприємств харчової галузі ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» Бірюкова Г.А. та провідний аудитор систем менеджменту, тренер-консультант ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ», висококваліфікований фахівець із ISO 22000, FSSC 22000, HACCP, ISO 9001 Березова С.С.

Представлені на конференції доповіді викликали у присутніх жвавий інтерес, носили актуальний характер, висвітлювали практичну цінність отриманих результатів досліджень та відрізнялись своєю науковою новизною і нестандартними підходами.

Організаторами конференції було відмічено ряд студентських робіт, серед яких доповідь Нагребельної А.С., здобувача 4 курсу, спеціальності 181 «Харчові технології», ОП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» Херсонського національного технічного університету, а також робота науковця початківця Золотарьова В.І., учня 9-А класу, Загальноосвітньої школи №3 І-ІІІ ступенів, м. Бровари.

Кафедра хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції ХНТУ дякує кафедрі експертизи харчової продукції Національного університету харчових технологій, а саме завідувачу кафедри, д.т.н., проф. Арсеньєвій Ларисі Юріївні, організаторам конференції к.т.н., доц. Усатюк Світлані Іванівні та к.т.н., доц. Кійко Вікторії Вікторівні за професійну організацію й проведення в режимі онлайн роботи секції «Експертиза харчових продуктів» в рамках 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» та сподівається на подальшу плідну співпрацю.

До наступних зустрічей!Більш детально за посиланням http://expert.nuft.edu.ua