Головна

Структура / Кафедри університету / Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції / Новини кафедри / Увага! Проводиться обговорення проєктів освітньо-професійних програм

Увага! Проводиться обговорення проєктів освітньо-професійних програм

Обговорення проєктів освітньо-професійних програм

1. ОП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» першого (бакалаврського) рівня і другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології»;

2. ОП «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» першого (бакалаврського) рівня і другого (магістерського) рівня вищої освіти і ОП «Текстильна хімія і опоряджувальні виробництва» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія»

ОП розміщено на веб-сайті ХНТУ. Адреса веб-сторінок:

Освітньо-професійна програма Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів (бакалавр)

Освітньо-професійна програма Технологічна експертиза та безпека харчової продукції (бакалавр)

Освітньо-професійна програма Текстильна хімія і опоряджувальні виробництва (магістр)

Освітньо-професійна програма Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів (магістр)

Освітньо-професійна програма Технологічна експертиза та безпека харчової продукції (магістр)

Зауваження і пропозиції усіх зацікавлених сторін, зокрема стейкхолдерів, надсилати на адресу кафедри ХТЕБХП ximtabs@kntu.net.ua