Структура / Кафедри університету / Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції / Новини кафедри / Успішне проходження акредитації ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» зі спеціальності 181 «Харчові технології» за другим (магістерським) рівнем ВО |
Успішне проходження акредитації ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» зі спеціальності 181 «Харчові технології» за другим (магістерським) рівнем ВО
Дата 05.02.2021 14:12
Згідно наказу Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти від 29 жовтня 2020 р. № 1696-Е «Про призначення експертної групи» експертна група у складі:
Серік Максим Леонідович (Харківський державний університет харчування та торгівлі) – керівник експертної групи;
Хомич Галина Панасівна (Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»);
Закржевський Максим Васильович (Національний університет харчових технологій, здобувач вищої освіти)
у період з 09 по 11 листопада 2020 року провела акредитаційну експертизу та рекомендувала акредитувати освітньо-професійну програму «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» зі спеціальності 181 «Харчові технології» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти у Херсонському національному технічному університеті.
08 грудня 2020 року галузева експертна рада з галузі знань 18 «Виробництво та технології» за результатами розгляду акредитаційної справи також рекомендувала ухвалити рішення про акредитацію.
Керуючись Положенням про акредитацію освітніх програм, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти, затвердженим наказом Міністерства освіти і науки України від 11 липня 2019 року №977, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 8 серпня 2019 року за №880/33851, Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти вирішило акредитувати освітньо-професійну програму «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» зі спеціальності 181 «Харчові технології» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти у Херсонському національному технічному університеті. Рішення було ухвалене на засіданні Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти 15 грудня 2020 р., протокол №24 (41).
ХНТУ та кафедра хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції висловлює вдячність Національному агентству із забезпечення якості вищої освіти за проведення акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» зі спеціальності 181 «Харчові технології» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.
Дякуємо експертній групі та галузевій експертній раді за належну фахову роботу, за надані пропозиції та рекомендації, спрямовані на удосконалення освітньої програми!
Щиро вітаємо гаранта освітньої програми к.т.н., доц. кафедри ХТЕБХП Куник О.М., науково-педагогічних працівників кафедри ХТЕБХП, адміністрацію ХНТУ, структурні підрозділи університету, студентську спільноту з успішним проходженням акредитації. Дякуємо за командну роботу, згуртованість та професіоналізм!