Структура / Кафедри університету / Харчових технологій / Новини кафедри / Виробнича (технологічна) практика на переробному підприємстві ПВКФ «Пані Крістіна» (м. Херсон). |
Виробнича (технологічна) практика на переробному підприємстві ПВКФ «Пані Крістіна» (м. Херсон).
Студенти гр. 3ХТк спеціальності 181 Харчові технології ОПП Харчові технології та інженерії (блок Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів) відповідно наказу № 351-с від 27.08.2021 проходять виробничу (технологічну) практику на переробному підприємстві ПВКФ «Пані Крістіна» (м. Херсон). Головний технолог Довга Ірина Олександрівна ознайомлює студентів з особливостями технологічних процесів виробництва томатної продукції (томатної пасти, кетчупів, соусів), плодових і овочевих соків та ін. Студенти мають можливість поглибити теоретичні знання практичними навичками. Дякуємо керівництву ПВКФ «Пані Крістіна» за співпрацю!



