Новини кафедри
Виробнича практика студентів
Студенти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 161 Хімічні технології та інженерія освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» та 181 Харчові технології освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» відповідно до графіку освітнього процесу у період з 15 лютого по 15 березня 2021 року проходили виробничу практику.
Участь кафедри ХТЕБХП у 87-й Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»
Співробітники та студенти кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції взяли участь у роботі секції «Експертиза харчових продуктів» в рамках 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»
Екскурсія студентів кафедри ХТЕБХП до ТОВ «Таврія Агроінвест» м. Нова Каховка
В рамках серії виїзних практичних занять кафедрою хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції 8 квітня 2021 року було організовано та здійснено екскурсію до провідного підприємства виробництва соєвої олії України ТОВ «Таврія Агроінвест» м. Нова Каховка.
Екскурсія студентів до Каховського заводу рафінації та дезодорації ТОВ «ВВВВ»
8 квітня 2021 року викладачі кафедри ХТЕБХП Сарібєкова Д.Г., Салєба Л.В., Куник О.М., Юрова Т.А., Рацук М.Є., Гаргаун Р.В., Морозова О.М., Семешко О.Я. і двадцять два студенти кафедри, які здобувають вищу освіту за спеціальностями 161 Хімічні технології та інженерія (ОП «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів») і 181 Харчові технології (ОП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції») відвідали Каховський завод рафінації та дезодорації ТОВ «ВВВВ», який входить до групи компаній «KAISSA».
Перемога на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2020 – 2021 н.р.!
15 квітня 2021 р. в онлайн режимі відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2020 – 2021 н.р.
Лекція від стейкхолдерів: Ласкава Н.В. знайомить з основами системи НАССР
19 березня 2021 року відбулася зустріч здобувачів вищої освіти – бакалаврів спеціальності 161 Хімічні технології та інженерія ОП «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» та бакалаврів спеціальності 181 Харчові технології ОП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції з керівником відділу якості ПП «Наш продукт» Ласкавою Наталією Вікторівною.
Лекція від Кузьменко А.О., директора Каховського заводу рафінації та дезодорації ТОВ «ВВВВ», що входить до групи виробничих компаній «KAISSA»
16 березня 2021 року на кафедрі автоматизації, робототехніки і мехатроніки (АРМ) факультету інженерії та транспорту спільно з кафедрою хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції (ХТЕБХП) факультету інтегрованих технологій третій тиждень поспіль відбулася лекція від роботодавців для здобувачів вищої освіти ХНТУ.
Подяка Сарібєковій Д.Г. від голови Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Квіта С.М.
Вітаємо д.т.н., професора Сарібєкову Д.Г. з отриманням подяки від голови Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Квіта С.М. за плідну співпрацю і значний внесок у розвиток якості вищої освіти України!
Захист кваліфікаційних робіт магістрів зі спеціальності 181 за ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
23 грудня 2020 року відбувся перший захист кваліфікаційних робіт магістрів зі спеціальності 181 «Харчові технології» за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».
Захист кваліфікаційних робіт магістрів зі спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія»
21 та 22 грудня 2020 року відбувся захист кваліфікаційних робіт магістрів зі спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» за двома освітньо-професійними програмами:
«Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів»,
«Текстильна хімія і опоряджувальні виробництва».
8 жовтня – День працівників харчової промисловості!
Шановні викладачі, студенти, стейкхолдери!Щиро вітаємо з Днем працівників харчової промисловості – професійним святом усіх, хто докладає зусиль для розвитку вітчизняних підприємств харчової галузі!
Лекція від стейкхолдерів: Урсуленко О.А. знайомить з основами концепції здорового харчування
9 вересня 2020 року відбулася зустріч студентів та викладачів кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції із засновником концепції здорового харчування на Херсонщині Урсуленко Олексієм Анатолійовичем.
Стажування науково-педагогічних працівників кафедри ХТЕБХП на підприємстві ФО-П Урсуленко О.А.
Викладачі кафедри Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції д.т.н., проф. Сарібєкова Д.Г., к.т.н., доц. Салєба Л.В., к.т.н., доц. Куник О.М. та ст. викладач Юрова Т.А. з 01.07. по 01.08.2020 року пройшли стажування на базі ФО-П Урсуленко О.А.
« Попередня Наступна » 1 2 3 4 5 6 7 8 9