Новини кафедри

Захист кваліфікаційних дипломних робіт бакалаврів

25 червня 2020 року відбувся захист кваліфікаційних дипломних робіт студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».

Графік індивідуальних консультацій викладачів кафедри ХТЕБХП

Графік індивідуальних консультацій викладачів кафедри ХТЕБХП 13.03.20-3.04.20

Залучення викладачів кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції до покращення якості вищої освіти в Україні

Викладачі кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції д.т.н. Сарібєкова Д.Г. та к.т.н., доц. Куник О.М. разом з колегами успішно пройшли онлайн курс та тестування, очний дводенний тренінг 28-29 листопада 2019 року на базі Херсонського державного університету та тестування, організовані Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти для підготовки та відбору кандидатів в експерти з акредитацій освітніх програм.

Стажування науково-педагогічних працівників кафедри ХТЕБХП у Держпродспоживслужбі в Херсонській області

Викладачі кафедри Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції к.т.н., доц. Салєба Л.В., к.т.н., доц. Куник О.М., к.х.н., доц. Повстяной В.М. та ст. викладач Юрова Т.А. з 03.02. по 03.03.2020 року пройшли стажування на базі Головного управління Держпродспоживслужби України в Херсонській області.

Екскурсія студентів кафедри до Херсонського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України

Викладачі та студенти кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції спеціальності 161 Хімічні технології та інженерія (освітня програма «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів») і 181 Харчові технології (освітня програма «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції») 4 березня 2020 року відвідали Херсонський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України (далі - НДЕКЦ).

Увага! Проводиться обговорення проєктів освітньо-професійних програм

Обговорення проєктів освітньо-професійних програм

Виробнича практика студентів на базі лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів

Студенти групи 3БХП Матюнка Едуард, Нагребельна Альона, Косовський Віктор, які навчаються у Херсонському національному технічному університеті на спеціальності 181 – «Харчові технології», освітньо-професійна програма «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», вперше проходять виробничу практику на базі Херсонської регіональної державної лабораторії ім. професора Л.С. Ценковського Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Зустріч зі стейкхолдерами освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

23 січня 2020 року на кафедрі хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції відбулася зустріч магістрів і бакалаврів спеціальності 181 – Харчові технології освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» зі стейкхолдерами: начальником відділу кадрів Данчишиною Іриною Володимирівною та технологом ПрАТ «Херсонський хлібокомбінат» Коваленко Іриною Ігорівною.

Зустріч зі стейкхолдерами на кафедрі Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції

На кафедрі Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції 5 грудня 2019 року відбулася зустріч керівника відділу якості ПП «Наш продукт» Ласкави Наталії Вікторівни та магістрів і бакалаврів освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» спеціальності 181 – харчові технології. Наталією Вікторівною була прочитана лекція «Особливості застосування системи НАССР на приватному підприємстві «Наш продукт»».

IV Міжнародна науково-практична конференція «ЯКІСТЬ І БЕЗПЕКА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ. FOOD QUALITY AND SAFETY»

Викладачі кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчових продуктів ХНТУ д.т.н., проф. Сарібєкова Д.Г., к.т.н., доцент Салєба Л.В., к.т.н., доцент Куник О.М. прийняли активну участь у IV Міжнародній науково-практичній конференції «ЯКІСТЬ І БЕЗПЕКА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ. FOOD QUALITY AND SAFETY», яка відбулася 20 – 21 листопада 2019 року у Національному університеті харчових технологій м. Київ.

Привітання колективу кафедри ХТЕБХП студентів, які успішно захистили кваліфікаційні роботи

Колектив кафедри Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції вітає студентів напрямів підготовки:

– 6.051301 «Хімічна технологія»;

– 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»,

які успішно захистили кваліфікаційні роботи та отримали перший (бакалаврський) рівень вищої освіти.

Перший захист дипломних робіт бакалаврів з напряму 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

21 червня 2019 року відбувся перший захист дипломних робіт студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з напряму 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» галузі знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції».

Захист кваліфікаційних робіт студентів напряму підготовки 6.051301 Хімічна технологія

Протягом 18-19 червня 2019 року на кафедрі хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції відбувся захист кваліфікаційних робіт студентів напряму підготовки 6.051301 Хімічна технологія за спеціалізацією «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів».

Виїзний майстер-клас кафедри ХТЕБХП для учнів школи №54 з експертизи харчової продукції

На цьому тижні профорієнтаційний роз’яснювальний семінар кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції Херсонського національного технічного університету відбувся для майбутніх абітурієнтів у Херсонській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №54.